VERICA KRVAVA VRIŠTALA I DOZIVALA POMOĆ: Komšije otkrile detalje pucnjave u Zemunu PODSTANAR ZAPUCAO KAD SU SE VRATILI SA HLEBOM
Foto: Kurir/B.T.

sukob oko stana

VERICA KRVAVA VRIŠTALA I DOZIVALA POMOĆ: Komšije otkrile detalje pucnjave u Zemunu PODSTANAR ZAPUCAO KAD SU SE VRATILI SA HLEBOM

Crna Hronika -

Supružnici Verica i Milan K. teško su povređeni danas oko 14 sati u svom dvorištu u Ulici cara Dušana u Zemunu kad je na njih posle kraće svađe pucao podstanar Dušan V. (66).

U dvorištu se inače nalaze dve kuće. U jednoj je živeo bračni par, a u drugoj njihov dugogodišnji podstanar.

Komšije navode da su supružnike videli jutros kad su bili u pekari da kupe hleb i da ništa nije slutilo šta će ih snaći nekoliko sati posle.

- Dušan V. već duže vreme živi u kući kao podstanar. Navodno su se sukobili oko stana pa je potegao oružje i izrešetao gazdu i njegovu suprugu - pričaju komšije.

Zemun, pucnjava
foto: Kurir/B.T.

Jedan od okupljenih komšija navodi da je nakon četiri hica nastala pauza, a potom se čuo još jedan.

00:21

PRVI SNIMCI IZ ZEMUNA, PUCNJAVA U CARA DUŠANA: Ranjeno dvoje, napadač uhapšen! 2 (FOTO, VIDEO)

Milan je prema rečima komšija potom izašao na ulicu sav krvav i pozvao policiju, a njegova supruga je vrištala i dozivala pomoć.

Verica je prema nepotvrđenim informacijama pogođena sa dva metka u nogu i stomak. Milan je dva puta pogođen u grudi i jednom u stomak, a jedan metak mu je prošao kroz telo.

Hitna pomoć je povređene supružnike prevezla u bolnicu, a Dušan V. je uhapšen. Kod koga je pronađeno oružje za koje se sumnja da je korišćeno u obračunu.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track