UŽAS! PODSTANAR U ZEMUNU IZREŠETAO GAZDE POSLE SVAĐE OKO STANA: Ispalio pet metaka, dva pogodila Vericu, a tri Milana
Foto: Kurir/B.T.

Pucnjava u ulici Cara Dušana

UŽAS! PODSTANAR U ZEMUNU IZREŠETAO GAZDE POSLE SVAĐE OKO STANA: Ispalio pet metaka, dva pogodila Vericu, a tri Milana

Crna Hronika -

Dušan V. (66) uhapšen zbog sumnje da je iz pištolja ispalio pet hitaca u supružnike Milana i Vericu K. i teško ih ranio u Ulici cara Dušana u Zemunu

Dušan V. (66) uhapšen je juče u Ulici cara Dušana u Zemunu, nakon što je izrešetao supružnike Milana i Vericu K., koji mu izdaju stan!

Pucnjava se dogodila oko 14 časova, a Dušan V. je neposredno nakon pucnjave uhapšen, dok su ranjeni supružnici sanitetom Hitne pomoći prebačeni u bolnicu.

Sav krvav

- Bračni par je juče malo pre 14 sati došao u kuću, koju Dušanu duže vreme izdaju, kako bi ga obišli i porazgovarali s njim. Međutim, odmah je izbila svađa, navodno oko nekog nasleđa i stana, pominje se i neki dug. Da li je reč baš o tom stanu ili nekom drugom, ne znamo. Čuli smo da je u toku svađe podstanar otišao po pištolj i zapucao na stanodavce u dvorištu - ispričale su komšije za Kurir.

- Dušan je ispalio pet hitaca, od kojih su dva pogodila Vericu, a tri Milana. Teško ranjeni čovek je pao, ali je uspeo nekako da otpuzi ispred kuće, i da onako sav krvav pozove policiju - dodaje naš sagovornik:

- Hici su Milana pogodili u grudi i stomak, a njegovu ženu u stomak i noge. Navodno, Milanu je jedan metak prošao kroz telo. Komšije su ispričale i da su najpre čuli kako žena vrišti i doziva pomoć, a potom i četiri vezana pucnja.

- Onda je usledila mala pauza, pa se čuo još jedan pucanj. Odmah nam je bilo jasno da je nešto krenulo po zlu - dodale su komšije. Policija je lisice na ruke Dušanu V. stavila u kući, a juče se ispred dvorišta u kome je došlo do pucnjave moglo videti više forenzičkih i policijskih automobila.

- Kod osumnjičenog je pronađen i pištolj, za koji se sumnja da je korišćen u pucnjavi, a on je sproveden u policijsku stanicu. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati, posle koga će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo - objašnjava izvor.

Nisu slutili

Kako kažu komšije bračnog para, u dvorištu u kome je došlo do pucnjave, postoje dve kuće.

- Verica i Milan žive u jednoj, a Dušan već godinama stanuje u drugoj kući. Pre napada smo videli Milana i Vericu, išli su u pekaru po hleb, delovali su potpuno mirno i normalno, nisu bili uznemireni. Očigledno nisu ni slutili šta će se dogoditi - kažu komšije iz Ulice cara Dušana.

Očevici

Bio je sav krvav

Kako su ispričali očevici iz Zemuna, videli su kada je Hitna pomoć unela čoveka na nosilima u sanitet.

- Delovalo je kao da je u nesvesti, a majica mu je bila sva krvava. Čak sam posumnjao da nije živ - ispričao je očevidac.

Hronologija

Slični slučajevi

x mart 2016. - Dželja Ališanović (64) iz Smederevske Palanke, nekadašnji jugoslovenski šampion u boksu, umro nakon što su ga mesec dana ranije prebili i zapalili podstanari Anđelka Crnjin i Dalibor Stojanović

x novembar 2010. - Milorada Z. uhapšen zbog sumnje da je ubio svog stanodavca Vladimira J. (28) na Julinom brdu u Beogradu, a sumnjalo se da ga je pre zločina opljačkao

x jun 2002. - Milan Bubić (47) ubio u Požarevcu svog stanodavca Dušana Stankovića (56), ranio njegove sinove pa izvršio samoubistvo zbog otkazanog stana

Kurir.rs - B.Travica - J.Ivić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja