OVO JE MILANOVA IZJAVA IZ POLICIJE: Bošković posle sukoba molio suprugu da dođe u kafić da popiju kafu, a onda su UPALI INSPEKTORI
Foto: Nikola Anđić

novi detalji

OVO JE MILANOVA IZJAVA IZ POLICIJE: Bošković posle sukoba molio suprugu da dođe u kafić da popiju kafu, a onda su UPALI INSPEKTORI

Crna Hronika -

Sportskog komentatora Milana Boškovića prijavila je supruga Jelena Bošković (38) da ju je pretukao u stanu u Novom Beogradu.

Policija je komentatora pronašla u jednom kafiću, a potom je dao izjavu u policijskoj stanici.

Milan je u policiji ispričao da je sa suprugom bio u braku sedam godina i da su se sporazumno razveli u februaru zbog nepremostivih razlika. Rekao je da je jutros, kad je ustao, zatekao stan koji je bio prljav i sa komadima hrane na kuhinjskom stolu.

Kad su Jelena i njihov sin ustali iz kreveta zatekli su ga prema njegovim rečima kako plače u dnevnoj sobi, a plakao je navodno jer je shvatio da će sve ostati njegova obaveza u stanu i da se ništa neće promeniti. Sa Jelenom je odmah ušao u okršaj gde su jedno drugo vređali. Otišao je u kupatilo kako bi se smirio.

Bošković je nadležnim organima ispričao da mu je tokom svađe Jelena prišla i počupala ga za kosu, koja je nedavno transplantirana, jer je znala da će zbog toga da reaguje. Naglasio je da je Jelena znala koliko je proces transplatacije bio mukotrpan, bolan i skup.

Milan Bošković
foto: Printscreen/Instagram

Bošković je priznao policiji da ju je u tom momentu odgurnuo, a ona je izgubila ravnotežu i sela na ivicu kade. Onda je, kako kaže, ustala, počela da ga grebe, a on ju je ponovo odgurnuo. Kad je prema njegovim rečima nastavila da ga vređa, navodno je kleknuo, jer je tu bilo dete i zamolio je da to ne radi.

Kako je ispričao, uzeo ju je za ruku, odvukao u sobu, zagrlio, poljubio i nakon toga legao preko nje da ne bi bilo vikanja i svađe. Kad je sin ušao u sobu, mislio je da se igraju i rekao je: "Gomila", ispričao je Milan. Jelena je tad rekla: "Gušiš me" i on se sklonio.

Nakon toga su dete odvezli zajedno u školu i zamolio ju je da odu da popiju kafu i rekao da želi da ovo bude poslednja svađa, ispričao je Bošković policiji. Rekla mu je da želi da prošeta, što je razumeo. Onda je otišao u kafić, sedeo i čekao je.

Pozvao ju je nekoliko puta, a ona mu se nije javila. Nakon toga ga je u kafiću zatekla policija.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track