VELJA I MARE OGOVARALI ZVICERA: Nesposoban je, život mu je spasla suknja!
Foto: MUP Srbije

sukob

VELJA I MARE OGOVARALI ZVICERA: Nesposoban je, život mu je spasla suknja!

Crna Hronika -

Veljko Belivuk i Marko Miljković bili su besni na vođu "kavčana" Radoja Zvicera, a u porukama preko Skaja, ali i uživo, ogovarali su ga da je nesposoban i da mu je život spasila supruga Tamara!

Tamara pucnjima oterala napadače
Tamara pucnjima oterala napadačefoto: Screenshot

Da podsetimo, klan Belivuk- Miljković sumnjiči se za najmanje sedam likvidacija, a označeni su kao beogradska ekspozitura "kavačkog" klana, koja je neke zločine vršila, kako se sumnja, po nalogu Zvicera. Oni su, kako pišu Novosti, smatrali da su za "poslove" slabo plaćeni.

Iako se verovalo da su u Crnu Goru u januaru prošle godine, neposredno pred hapšenje, otputovali u Kotor na babine i krsnu slavu Radoja Zvicera, nove informacije navodno ukazuju da je glavni cilj posete Kotoru bio problem s novcem, koji su nameravali tada da reše. Međutim, da li su tu nameru ostvarili, ostalo je nepoznato.

- I danas, dok su u pritvorskim ćelijama, Belivuk i Miljković za sve krive Zvicera. Tvrde da je nesposoban i da su mu oni "napravili ime", a da ne bi bio među živima da ga nije spasila "suknja", aludirajući na Zvicerovu ženu Tamaru, koja je zapucala u Kijevu na napadače i tako mu spasila život - prenosi beogradski dnevnik.

Radoje Zvicer, podsetimo, uspeo je da izbegne hapšenje i za njim je raspisana poternica. Neuspelu likvidaciju u Kijevu, kako se sumnja, organizovali su suprotstavljeni "škaljarci".

Kurir.rs/ E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track