HOROR U ITALIJI: Ubio ćerku na rođendanu jer nije mogao da joj oprosti udaju za svog druga!
Foto: screenshot lavocedivenezia

drama

HOROR U ITALIJI: Ubio ćerku na rođendanu jer nije mogao da joj oprosti udaju za svog druga!

Crna Hronika -

Stelvio Čerkveni (88), koji je rođen u Srbiji, ubio je svoju ćerku Dorijanu (60) na proslavi njenog rođendana u Padovi, pa potom presudio sebi, prenose italijanski mediji.

Kako navodi portal Il resto del Karlino, otac nije pričao sa ćerkom punih 30 godina zbog njene udaje za njegovog prijatelja. Mediji navode i da su tela oca i ćerke, ispred Dorijanine kuće u Padovi, pronašli rođaci koji su došli na rođendansko slavlje.

ćerka i otac
ćerka i otacfoto: screenshot lavocedivenezia

- Rekonstrukcija je pokazala da je Stelvio kolima došao do ćerkine kuće, gde je posle svađe potegao pištolj, pucao joj u grudi, pa izvršio samoubistvo hicem u srce - navode mediji:

- Dorijana je najverovatnije pokušala da pobegne, ali je Stelvio krenuo za njom i pucao nekoliko puta ispred kapije.

Motiv zločina su, kako navode mediji, loši porodični odnosi. - Stelvio je imao privatni biznis s partnerom, čovekom svojih godina. Kada je partner ostao udovac sa troje dece, zaljubio se u Dorijanu i oni su se venčali. Napustili su Čerkuenijev biznis i počeli da se bave proizvodnjom nameštaja. Dorijana je poslednjih godina, zbog bolesti supruga, radila sama i bila je poznata kao poslovna žena - piše portal.

- Otac se nije mirio sa ćerkinim izborom, te zbog toga nisu govorili. Kako mediji navode, i Stelvio i Dorijana rođeni su u Srbiji.

Kurir.rs/J. I.

Žrtvin sin

Nisam ga zvao deda

Sin ubijene Dorijane rekao je za medije da njegov deda nikada nije prihvatio majčinu udaju. - Svi su znali da nije uravnotežen i da je bio ogorčen, ali je bio vrlo energičan starac. Ja tog čoveka nisam zvao deda i video sam ga jednom u životu. Ludilo jednog čoveka zavilo nas je u crno - rekao je sin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja