SUĐENJE U PODGORICI ZBOG RANJAVANJA BRATANCA BUDE BANANE: Nismo krivi, imamo alibi!
Foto: Žana Bojanić/DAN

IZ POČETKA POČELO SUĐENJE

SUĐENJE U PODGORICI ZBOG RANJAVANJA BRATANCA BUDE BANANE: Nismo krivi, imamo alibi!

Crna Hronika -

Zbog promene u sastavu veća, danas je u Višem sudu u Podgorici iz početka počelo suđenje Dragiši Bulatoviću i Vidoju Stanišiću, optuženi da su pripadnici kriminalne organizacije i učestvovanje u ranjavanju Igora Krstovića, pripadnika škaljarskog klana, i bratanca Budimira Krstovića, zvanog Buda Banana.

kada je ranjen igor krstović prvo se lečio u nemačkoj, a nakon toga u turskoj
kada je ranjen igor krstović prvo se lečio u nemačkoj, a nakon toga u turskojfoto: printscreen haz.de

Prema pisanju Pobjede, okrivljeni su ostali kod ranije odbrane iz aprila ove godine, koju su dali pred specijalnim većem kojim predsedava sutkinja Biljana Uskoković. Bulatović je ponovio da ne priznaje krivicu. Tvrdio je da ima alibi.

- U periodu od 22/23., pa do 30. januara 2020., renovirao sam kuću. Od kuće bi odlazio samo na 10-15 minuta kada bi trebalo majstorima da kupim građevinski materijal , hranu i piće. To može da potvrdi preduzimač Lazar Lazarević. Živim pošteno i nemam veze da paljenjem vozila nakon ranjavanja Krstovića - izjavio je Bulatović u odbrani. Takođe, i Stanišić je izjavio da ne priznaje krivicu i da nema veze sa ranjavanjem Krstovića.

Inače, Igor Krstović ranjen je u ratu "škaljarskog" i "kavačkog" klana prošle godine u januaru. Na njega je tada u naselju Zeta u Podgorici, na stotinjak metara od kuće u kojoj živi, dok je vozio svoj automobil marke "mercedes", ispaljeno više od 20 metaka. Pogođen je u grudi, stomak i natkolenicu.

- Budo Banana i njegova ćerka Marina nedavno su uhapšeni u velikoj akciji crnogorske policije, jer je u njihovom magacinu nadomak Podgovrice zaplenen rekordni tovar od 1,4 tone kokaina koje su se nalazile u kontejneru sa bananama - podseća izvor.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja