VOZAČ UDARIO U DVA AUTOMOBILA, POTOM SEO U JEDAN OD NJIH PA POBEGAO : Policija ga ubrzo našla u centru Inđije i uhapsila
Foto: Saša Urošev

nasmejao većinu

VOZAČ UDARIO U DVA AUTOMOBILA, POTOM SEO U JEDAN OD NJIH PA POBEGAO : Policija ga ubrzo našla u centru Inđije i uhapsila

Crna Hronika -

Vozač automobila marke "opel" M.M. (23) brzom intervencijom policije uhapšen je zbog sumnje da je nakon dvostruke nezgode koje je izazvao, seo u vozilo jednog od oštećenih i pobegao s lica mesta.

Kako nezvanično saznajemo nezgode su se dogodile sinoć oko 19 sati na ulazu u Inđiju.

- M.M. je najverovatnije usled neprilagođene brzine udario najpre u vozilo marke "audi" ubrzo potom zakačio je i vozilo marke "opel". Kada je vozač opela izašao da vidi šta se desilo M.M je seo u njegovo vozilo i odvezao se do centra Inđije gde je brzom intervencijom policije uhapšen - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem ali i iznenađen postupkom vozača M.M.

Kako kaže obično vozači pobegnu svojim vozilim ali sa ovakvim postupkom se prvi put susreo.

- Ne znam šta mu je bilo ali svojim postupkom je uglavnom nasmejao sve one koji su saznali za njega. S jedne strane postoji sumnja da je možda pomešao automobile jer je reč o istoj marki vozila i on vozi "opel". S druge strane možda je i strah bio presudan da ovako nepromišljeno odreaguje - kaže naš sagovornik.

M.M. je uhapšen i kako szanajemo protiv njega će biti podneta krivična prijava. Prema našim saznanjima M.M. nema dosije u policiji a alkotestom je utvrđeno nešto malo više od 0,10 promila alkohola u krvi.

(Kurir.rs/J.R/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja