00:57

HAPŠENJE U POŽAREVCU, OVAKO SU PALI PRIPADNIK BIA I SUSPENDOVANI POLICAJAC: Kafedžiji rekli ovaj lokal više nije tvoj nego naš?!

osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 sati

POGLEDAJTE HAPŠENJE U POŽAREVCU, PALI PRIPADNIK BIA I SUSPENDOVANI POLICAJAC: Kafedžiji rekli ovaj lokal više nije tvoj nego naš?!

Crna Hronika -

Osumnjičeni za krivično delo prinuda u pokušaju na štetu muškarca iz Požarevca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, Sektora unutrašnje kontrole i Bezbednosno-informativne agencije, uhapsili su S. K. (1975), B. S. (1986), suspendovanog policijskog službenika, i M. K. (1971), pripadnika BIA, svi iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo prinuda u pokušaju na štetu jednog muškarca iz Požarevca.

00:57

HAPŠENJE U POŽAREVCU, OVAKO SU PALI PRIPADNIK BIA I SUSPENDOVANI POLICAJAC: Kafedžiji rekli ovaj lokal više nije tvoj nego naš?!

Oni se terete da su u periodu od 17. do 22. septembra ove godine nekoliko puta boravili u ugostiteljskom objektu oštećenog i preteći mu pokušali da ga prinude da im proda ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu vrednost.

Kada je oštećeni odbio, oni su mu, kako se sumnja, saopštili da više ugostiteljski objekat nije njegov već njihov, saopštio je MUP.

Požarevac, hapšenje, pripadnik BIA, suspendovani policajac
foto: MUP Printscreen

Osumnjičenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni ovom tužilaštvu.

1 / 7 Foto: MUP Srbije

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja