INSPEKTOR PONOVO UHAPŠEN: Uzimao izjave od porodica nestalih mladića čija se sudbina dovodi u vezu sa klanom Velje Nevolje!
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković, Stefan Stojanović Mondo

slučaj iz požarevca

INSPEKTOR PONOVO UHAPŠEN: Uzimao izjave od porodica nestalih mladića čija se sudbina dovodi u vezu sa klanom Velje Nevolje!

Crna Hronika -

Božidar Stolić, suspendovani inspektor SPBOK, koji je uhapšen zbog sumnje da je s članom zemunskog klana Slađanom Konstantinovićem i pripadnikom BIA pokušao da od vlasnika otme restoran u okolini Požarevca,ali i u junu zbog odavanja tajni klanu Veljka Belivuka, radio je na slučajevima nestalih mladića i uzimao izjave od njihovih porodica!

Kako je Kurir pisao, Stolić je Konstantinovića upoznao u januaru ove godine kada ga je hapsio, a prošlog vikenda su zajedno uhapšeni zbog pokušaja iznude u okolini Požarevca.

Stolić, inspektor za krvne i seksualne delikte, uhapšen je u junu zbog sumnje da je odavao tajne podatke pripadnicima kriminalnog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji su optuženi za teška krivična dela. On je pušten iz pritvora početkom avgusta.Naš sagovornik kaže da su Stolićeve kolege šokirane, jer je uhapšen samo mesec i po nakon što je izašao iz Centralnog zatvora.

- On se teretio da je tajne podatke odavao pripadnicima kavačkog klana i da je direktno učestvovao u prikupljanju dokaza o zverskim ubistvima u kući klana Velje Nevolje u Ritopeku. Sumnja se da je, pored toga što je imao zadatak da prikuplja dokaze, radio i na uzimanju izjava od porodica mladića koji se nalaze na spisku više od desetorice nestalih za koje se sumnja da su stradali od ruke ovog surovog klana. Strašno je da se, nakon svega što je prošao, udružio s članom zemunskog klana - pričaju naši sagovornici.

Kurir.rs/ E.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja