VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE ULETEO U PARK U ZEMUNU OČAJAN: Teško mu je zbog deteta, neprestano plače! Advokat ulaže žalbu na pritvor
Foto: Printscreen/Instagram/mojbeograd_rezerva

pritvor do 30 dana

VOZAČ AUTOBUSA KOJI JE ULETEO U PARK U ZEMUNU OČAJAN: Teško mu je zbog deteta, neprestano plače! Advokat ulaže žalbu na pritvor

Crna Hronika -

D.H. (72) vozač autobusa kome je, zbog nesreće koja se dogodila u Zemunu kada je autobus uleteo u dečiji parkić i tom prilikom povredio šest osoba, nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana, je očajan ali ne zbog sebe već zbog deteta koje je još uvek u bolnici.

Podsetimo, najteže povređena je dvogodišnja devojčica koja je se igrala u parku. Ona je kako smo već ranije pisali zadobila teške telesne povrede noge i hematome na glavi. Na svu sreću, prema rečima njene porodice ona se nakon operacije uspešno opravlja u Tiršovoj.

Nakon jezive nesreće stanje devojčice je svima najbitnije,a među njima je i vozač autobusa D.H.

Kako nezvanično saznajemo nesrećni čovek ne može da se oporavi.

- Teško mu je zbog deteta, ništa mu nije važno. Ne razmišlja ni o čemu drugom jer veruje da će sud sa utvrdi sve činjenice. Važno mu je da dete može normalno da nastavi svoj život. Neprestano plače - rekao je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Inače, od njegovog branioca advokata Nebojše Milosavljevića saznajemo da će on danas uložiti žalbu na pritvor.

- Najbitnije je da se veštačenje uradi kako treba i da se utvrdi da li je autobus ispravan ili ne. Postoji snimak sa kamera na kojima se vidi kako autobus uleće u parkić. Hoću da kažem da ne postoji razlog zbog kog bi moj branjenik morao da ostane u pritvoru. On je tu neće da beži od odgovornosti - rekao je Milosavljević.

On je dodao da će nakon žalbe sud odluičiti da li će D.H. ostati u pritvoru ili ne.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja