POLICIJA UHAPSILA DILERA SA OKO 1,7 KILOGRAMA MARIHUANE: U vikendici u Slankamenu pronađena i oprema za uzgoj
Foto: MUP Srbije

PS STARA PAZOVA

POLICIJA UHAPSILA DILERA SA OKO 1,7 KILOGRAMA MARIHUANE: U vikendici u Slankamenu pronađena i oprema za uzgoj

Crna Hronika -

N.R. (41) uhapšen je nakon operativnog rada policije u Staroj Pazovi, kada su u vikendici koju je koristio pronađeno oko 1,7 kilograma materije za koju se sumnja da marihuana, pored toga pronađene su dve digitalne vagice i semenke indijske konoplje ali i kompletna oprema za veštački uzgoj ove biljke.

Njemu su lisice na ruke stavljenje zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Stara Pazova
foto: MUP Srbije

Kako nezvanično saznajemo marihuana je pronađena spakovana u kesama u vikendici na Slankamenačkom putu.

Stara Pazova
foto: MUP Srbije

- Merenjem sadržaja iz pronađenih kesa utvrđeno je da se u njima nalazi 1,7 kilograma marihuane, pronađene su dve digitalne vagice i semenke indijske konoplje. To nije sve jer je detaljnim pretresom vikendice pronađena i oprema za uzgoj indijske konoplje u veštačkim uslovima: lampe, filteri, pumpe za vodu, ventilaciona creva, kao i hemijska sredstva za prihranu biljaka - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Stara Pazova
foto: MUP Srbije

On je dodao da će se naknadno utvrditi da li je oprema rasklopljena neposredno pre upada policije.

- U vikendici na spratu je pronađen arasklopljena oprema a prema saznanjima policije , on je trošio veću količinu električne energije. Istragom koja je u toku biće utvrđeno da li je koristio već opremu ili je tek nameravao da je sklopi - objasnio je naš sagovornik.

1 / 2 Foto: MUP Srbije

(Kurir.rs/J.R/MUP Srbije)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track