02:24

EKSKLUZIVNO: Snimak napada na radnika BIA zbog parkinga

EKSKLUZIVNO

EKSKLUZIVNI SNIMAK INCIDENTA NA ZVEZDARI: Pogledajte kako je radnik BIA pretučen zbog parking mesta! (VIDEO)

Crna Hronika -

Incident na Zvezdari zbog kog je u sredu uhapšen A. I. iz Beograda, zbog sumnje da je nakon kraće svađe napao i pretukao radnika Bezbednosno-informativne agencije M. S. snimile su sigurnosne kamere. Na snimku do kog je Kurir ekskluzivno došao, vidi se kraća rasprava a potom kako M. S. a za njim i A. I. ulazili u kafić koji se nalazi u stambenoj zgradi u Ulili Jovanke Radaković.

- Uhvatio ga je za vrat i izbacio iz objekta u kom su bili gosti. Pošto su izašli napolje, udario ga je još tri puta - saopštilo je ranije tužilaštvo, a to se može videti i na snimku do kog je došao Kurir.

02:24

EKSKLUZIVNO: Snimak napada na radnika BIA zbog parkinga

U nastavku video zapisa vidi se i da zajedno odlaze do parkirane "dačije" ali da M. S. ne odlazi da je pomeri.

Inače, A. I. koji je uhapšen iste večeri danas je saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, koje ga sumnjiči za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

BIA, napad, parking
foto: Kurir

- A. I. je izneo svoju odbranu i priznao nasilničko ponašanje, ali ne i napad na službeno lice. On je priznao da je posle kraće rasprave zbog parking mesta, odnosno zbog toga što mu je M. S. zagradio automobil, zadao oštećenom nekoliko udaraca. Međutim, tvrdio je da nije znao da je M. S. radnik BIA i da mu se on nije legitimisao niti mu se predstavio tokom sukoba koji je izbio na Zvezdar - otrkio je sagovornik Kurira šta je A. I. rekao na saslušanju.

1 / 9 Foto: Kurir

Podsetimo, na predlog Prvog osnovnog tužilaštva, sud mu je odredio pritvor do 30 dana kako ne bi uticao na svedoke. - U nastavku istrage biće saslušan oštećeni, kao i drugi svedoci koji su se zatekli na licu mesta. Takođe, biće obavljeno i medicinsko veštačenje, kako bi se utvrdilo kakve su povrede, odnosno da li je M. S. zadobio lake ili teške telesne povrede - dodaje naš sagovornik.

Kurir.rs/J. Spasić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja