SUPRUG NASTRADALE ŽENE IZ BORA ZA KURIR: Imala je dugačak mantil, vrata autobusa su ga uhvatila, sva je bila polomljena
Foto: Zorana Jevtić

DETALJI TRAGEDIJE U BORU

SUPRUG NASTRADALE ŽENE IZ BORA ZA KURIR: Imala je dugačak mantil, vrata autobusa su ga uhvatila, sva je bila polomljena

Crna Hronika -

Vinka M. (70) iz Bora preminula je u bolnici nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila juče u Boru oko 14 sati, kada su joj vrata od autobusa zakačila mantil koji je imala na sebi prilikom izlaska.

Kako nezvanično saznajemo, tako zakačenu za vrata, autobus je vukao nekoliko metara.

- Vozač je verovatno nije video, a pretpostvalja se da su vrata uhvatila zadnji deo mantila i zatvorila se. Ona je ubrzo izgubila ravnotežu i pala, autobus je tako nesrećnu ženu vukao nekoliko metara. Ubrzo je stigla Hitna pomoć, konstatovane su lakše telesne povrede, ali nažalost žena je nakon nekoliko sati preminula u bolnici - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

Nebojša, suprug nastradale žene kaže da je Vinka juče bila po rezultate kod lekara i da se zapravo vraćala kući.

- Ne znam tačno šta se desilo. Čuo sam da je izlazila iz autobusa i da su joj vrata zakačila mantil. Imala je na se dugačak kožni mantil. Vozač je nije video i krenuo je sa stanice - priča ožalošćeni suprug.

On dodaje da je slučajno saznao za tragediju.

- Trebalo je do 15 sati da se vrati ali kako je nije bilo do 17 sati zvao sam trijažno odeljenje u bolnici oni su mi rekli da ne mogu ništa da mi kažu i da moram da odem u bolnicu, sa njenom zdravstvenom knjižicom. Kada sam otišao tamo rekli su mi da je imala prelom rebara da joj je bubreg uništen, ko zna šta je sve bilo videćemo na obdukciji. Bitno je da je usled povreda preminula ubrzo u bolnici. Nisu mogli da je spasu - kaže nesrećni čovek.

On i Vinka imaju dvojicu sinova.

(Kurir.rs/J.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja