UHAPŠEN LOPOV NA STAROM GRADU: Glumio policajca, ušao u stan i ukrao skupocene satove i novac!
Foto: MUP Srbije

prvo osnovno tužilaštvo

UHAPŠEN LOPOV NA STAROM GRADU: Glumio policajca, ušao u stan i ukrao skupocene satove i novac!

Crna Hronika -

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu inspektori PS Stari grad uhapsili su M. M. zbog sumnje da je od glumeći policajca iz stana oštećenog ukra dva skupocena sata, oko 17.000 evra, 19.000 dolara, 50 franaka i 620 bosanskih maraka.

"Osumnjičeni je u periodu od početka meseca jula 2021. godine u više navrata dolazio do stana oštećenog na teritoriji opštine Stari grad i lažno mu se predstavljao kao policijski službenik i koristeći stanje bespomoćnosti u kome se oštećeni nalazi u pet navrata je ulazio u stan i krao. Iz stana oštećenog oduzeo jedva ručna sata marke 'Rolex' i 'Omega' i novac u ukupnom iznosu od 17.000 eura, 19.000 dolara, 50 franaka, 620 bosanskih maraka", saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Osumnjičeni M. M. će, kako se navodi, sutra biti saslušan u tužilaštvu.

"U zavisnosti od odbrane osumnjičeog kao i o podacima o njegovoj eventualnoj ranijoj osuiđivanosti, a uzimajući u obzir sve okolnosti izvršenja predmetnog krivičnog dela, tužilaštvo će odlučiti da li će sudu biti podnet predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom u trajanju do 30 dana. Nakon saslušanja osumnjičnjenog, u istrazi će biti ispitani oštećeni i svedoci, prikupljena sva obaveštenja i svi drugi dokazi, nakon čega će biti doneta odluka o daljem toku postupka", navedeno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Kurir.rs/J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track