05:42

DRAMA POČELA NA RASKRSNICI: Porodica iz Aleksinca znala šta joj se sprema ĐOKIĆE UBIO NEKO OD NAJBLIŽIH

kurir televizija

DRAMA POČELA NA RASKRSNICI: Porodica iz Aleksinca znala šta joj se sprema ĐOKIĆE UBIO NEKO OD NAJBLIŽIH

Crna Hronika -

Tročlanu porodicu Đokić iz Aleksinca najverovatnije je ubio neko iz najbližeg okruženja koji je dobro poznavao aleksinački kraj.

- Ubica je verovatno neko iz bliskog okruženja ko je poznavao okolinu i kretanje porodice. Teren je toliko nepristupačan da je i šlep služba imala problem kad je trebalo da odnese spaljeni automobil - rekao je odgovorni urednik Kurira Rajko Nedić u Jutarnjem programu Kurir televizije i naglasio da je okolina toliko pusta da niko nije mogao da čuje pucanj ili da vidi plamen.

Psiholog Snežana Repac osvrnula se na profil ubice koji je mogao da počini tako brutalan zločin i ubije celokupnu tročlanu porodicu.

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir Televizija

- Ne verujem da je vođeno samo ličnim motivima. Porodica je očigledno znala šta joj se sprema. Očigledno je da je bilo veoma ličnih odnosa - rekla je Repac.

Redakcija, Jutarnji program
foto: Kurir Televizija

Nedić navodi da je kanister vode koji je pronađen na mestu zločina Goran Đokić obično nosio majci kad je išao kod nje u posetu. Smatra i da će se istraga fokusirati na porodične odnose.

- Pretpostavka je da su ih sačekali na raskrsnici i da je tu počela drama. Pored koristoljublja postoje i unutarporodični odnosi. Način na koji je počinjen zločin je prava drama. Čini se da je zločin učinjen pod naletom strasti - rekao je Nedić i dodao da nije isključeno da je ubistvo porodice Đokić povezano sa brutalnom likvidacijom imućnog penzionera pre nekoliko meseci maltene na istom mestu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO

01:16

PLAČEM KAO DA JE NEKO MOJ NASTRADAO! Komšije Đokića u STRAHU i ŠOKU zbog ubistva tročlane porodice! Evo šta su rekle o Đokićima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track