POTRESNO U OBRENOVCU, SAHRANJENE SESTRICE NASTRADALE OD STRUJNOG UDARA Majka kukala na sav glas, rođak fudbaler nosio jedan krst
Foto: Nikola Anđić

muk u kapeli

POTRESNO U OBRENOVCU, SAHRANJENE SESTRICE NASTRADALE OD STRUJNOG UDARA Majka kukala na sav glas, rođak fudbaler nosio jedan krst

Crna Hronika -

Devojčica koje su nastradale usled strujnog udara dok su se tuširale u kupatilu sahranjene su danas u Obrenovcu na Novom groblju.

1 / 23 Foto: Nikola Anđić

Majka nastradalih devojčica bila je vidno uznemirena, kukala je na sav glas za ćerkama, a narod koji je došao da isprati devojčice na poslednji počinak stajao je uplakan, tužan i u neverici što ih više nikad neće videti.

Obrenovac, sahrana
foto: Nikola Anđić

Tužna povorka krenula je nešto pre 14 sati, a sahrani je prisustvovao i rođak devojčica, fudbaler Jovan Markoski, koji je nosio krst mlađe nastradale devojčice.

Obrenovac, sahrana
foto: Nikola Anđić

Kuma je nosila dva ćebeta i bele ruže i držala nesrećnu majku koja je išla iza dva bela kovčega. Na sahrani je i najmlađa ćerkica nesrećne žene.

Prilikom spuštanja jednog kovčega baki devojčica je pozlilo pa je morala da interveniše Hitna pomoć.

- Pozivamo vas da dođete da jedete, da ispoštujete bar njih, jer su deca volela da jedu - rekao je kum Aleksandar Marinković nakon sahrane okupljenima na groblju.

Podsetimo, sestrice M. V. (7) i M. V. (5) nastradale su od strujnog udara u kupatilu. U vreme jezive tragedije, koja je potresla ne samo Obrenovac i Srbiju već ceo region, majka devojčica bila je na poslu a one su sa mlađom sestrom (3) ostale same.

(Kurir.rs/B.T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja