PRVO JE PRETUKAO PA JOJ PRETIO DA NE PRIJAVI POLICIJI: Detalji tuče u Mladenovcu, komšijama delovali zaljubljeno i srećno
Foto: Ana Paunković

stop nasilju

PRVO JE PRETUKAO PA JOJ PRETIO DA NE PRIJAVI POLICIJI: Detalji tuče u Mladenovcu, komšijama delovali zaljubljeno i srećno

Crna Hronika -

M. Š. (37) iz Mladenovca uhapšen je neposredno nakon što je, kako se sumnja pretukao ženu M.M (37) s kojom je kako se pretpostavlja bio u emotivnoj vezi.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se i da je ženi pored toga što joj je zadao više udaraca i pretio smrću.

Njemu se za sada na teret stavlja krivično delo zlostavljanje i mučenje.

- Napad se dogodio u njegovoj kući u subotu oko 18 sati u mestu Međulužje u Mladenovcu. Žena je bila kod njega, a navodno su u emotivnoj vezi. Prema prvim informacijama M.Š. je ženu udario više puta po glavi, a potom je vukao za kosu. Povrh svega pretio je da će je ubiti ukoliko ga prijavi policiji - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodao:

- Njemu je određeno zadržavanje i sutra bi trebalo da bude priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu. Nakon toga će se odlučivati šta će dalje biti - rekao je naš sagovornik.

Inače, kako saznajemo osumnjičeni M.Š. i M.M. su, navodno vezi nekoliko meseci.

- Viđali smo ih je poslednjih nekoliko meseci. Delovali su nam zaljubljeno, kao srodne duše. Uvek nasmejani, mislim da su od proleća ove godine u vezi. Bilo mi je drago zbog M.Š. da je našao devojku jer je živeo sam. Ostao je bez oca i majke. Ne znam što mu je to trebalo - kažu komšije koje iz nekog razloga nisu želeli da komentarišu njegovu prošlost.

Jedan od njih dodaje da ne zna odakle je devojka ali pretpostavlja da je iz Mladenovca.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, osumnjičenom M.Š je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu.

(Kurir.rs/J.R)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja