00:33

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Krvničko prebijanje mladića u centru Kragujevca!

strašno

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Brutalno mafijaško prebijanje mladića u strogom centru Kragujevca! Obaraju ga, pa šutiraju u glavu (VIDEO)

Crna Hronika -

Uznemirujući snimak krvničkog prebijanja u mladića u strogom centru Kragujevca objavio je portal Ucentar.rs, a kako navode napad se dogodio 24. septembra u večernjim satima u prolazu kod poslastičarnice „Srce“!

Na snimku se vidi kako trojica napadača presreću momka koji se nalazi u prolazu. Jedan od njih počinje da ga udara, obara na zemlju a onda mu brutalno nanosi povrede. Za to vreme druga dvojica rukom se verovatno hvataju za pištolje i odvraćaju drugove napadnutog mladića da mu pomognu.

Sve to vreme nasilnik tuče i šutira nesrećnog mladića u glavu. Sve to traje oko tridesetak sekundi zadajući mu pritom veliki broj udaraca. Na kraju beže sa mesta tuče. U jednom trenutku je prošao i automobil što ih nije zaustavilo.

Kako Ucentar piše policija u Kragujevcu nije se oglašavala povodom ovog događaja, niti je javnosti poznato da li su nasilnici pohapšeni. U ovom trenutku ne zna se ni njihov identitet.

(Kurir.rs / Ucentar)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track