Najnovije vesti

ŽIVA RANA! MAJKA UBIJENIH ĐOKIĆA IZDVOJILA KUTAK ZA SVOJE NAJMILIJE: U sobi tuge stoje slike, umrlica, šoljice kafe i sveće! FOTO
Foto: Kurir/M.S.

tuga

ŽIVA RANA! MAJKA UBIJENIH ĐOKIĆA IZDVOJILA KUTAK ZA SVOJE NAJMILIJE: U sobi tuge stoje slike, umrlica, šoljice kafe i sveće! FOTO

Crna Hronika
20:04h

Stojanka Đokić, majka Gorana Đokića, vlasnika menjačnice iz Aleksinca koji je ubije krajem septembra zajedno sa suprugom Gordanom i ćerkom Lidijom, a potom spaljeni u svojoj kući ostavila kutak nalik spomen sobi.

Na kući crni barjak, još kako kaže nesrećna starica nije ožalila drugog sina koji je preminuo od raka, ova tragedija joj je na srcu otvorila živu ranu.

- Lidija, Likica moja, bila mi je mezimica. Kako je neko na nju mogao da digne ruku. Za nju me najviše srce boli. Ko je mogao to lice, tu mladost da spali - pita se dok jeca od bola nesrećna baka dok gleda u zajedničku sliku najmilijih.

Stojanka Đokić
foto: Marko Smiljković

- Jedan sin mi je umro od raka, nekako tuga prolazi. Ovo ne znam kako ću preživeti. Ne mogu da shavtim da nam sre ovako nešto dogodilo. Teško mi je i da pričam o tome - rekla je jadna žena slomljena od tuge.

U prostoriji koju je odvojila na šporetu stoje umrlica, velika porodična slika Đokića, kesa sa svećama. Na stolu do njega tri šoljice kafe čaše soka i ćašica rakije.

Objašnjava Stojanka da je to namenejno za duše njenog sina, snaje i unuke.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja