Najnovije vesti

NIKO SA AUTO PUTA NIJE STAO DA POMOGNE: Braća spasena PUKOM SREĆOM, jedan dopuzao do pola njive, drugi ostao zaglavljen u kolima
Foto: Infocentrala.rs

saobraćajna nesreća kod STAROG LANIŠTA BLIZU jagodine

NIKO SA AUTO PUTA NIJE STAO DA POMOGNE: Braća spasena PUKOM SREĆOM, jedan dopuzao do pola njive, drugi ostao zaglavljen u kolima

Crna Hronika

Dva rođena brata povređena su juče kada je automobil kojim je upravljao jedan od njih, sleteo s puta kod Starog Laništa u Jagodini. Jedan muškarac je teško povređen, dok je drugi danas, u stabilnom stanju i u pratnji porodice upućen na kućno lečenje.

Muškarac koji je teže povređen ima višestruke povrede kičme i grudnog koša i upućen je na lečenje u Klinički centar Kragujevac.

„Niko sa auto puta od vozača koji su prolazili, nije stao i prišao da momcima da ukaže prvu pomoć. Sticajem okolnosti ja sam naišao lokalnim putem i video ih. Imali su veliku sreću da prežive jer ono što sam video bilo je strašno. Jedan je ispuzao do pola oranice a drugog smo izvadili iz kola, motor se jos dimio, taj drugi ima lakše povrede verovatno je on i vozio“ kaže očevidac ovog događaja.

Pre dve nedelje na ovoj deonici puta došlo je do paljenja kamiona punog stoke. U požaru su sve životinje stradale.

(Kurir.rs/infocentrala.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja