02:53

SLUČAJEVI OD KOJIH JE I POLICIJA PLAKALA! Za neke od njih javnost skoro da ne zna ništa, jedan od njih je samoubistvo trudnice

policijske priče

TRAGEDIJE ZBOG KOJIH JE I POLICIJA PLAKALA! Za neke javnost skoro i da nije čula, a jedan od njih je samoubistvo TRUDNICE

Crna Hronika -

Za kameru Kurir televizije policijski službenik Nikola Stanić, iz Policijske stanice Zemun, prisetio se događaja, intervencija koje nikada neće zaboraviti.

Jedno je samoubistvo mladje osobe a drugo samoubistvo devojke koja je bila u drugom stanju.

Samoubistvo o kojem priča Nikola Stanić dogodilo se 14. 08. 2020 u Ulici Cara Dušana kada je N.N (36) pucao sebi u glavu. Pucanj su čuli njegovi baba i deda i prijavili policiji.

Prisećajući se tog događaja objasnio je da mu ne izlazi iz glave povreda koju je N.N sebi napravio u trenutku kada je pucao u sebe.

- Izgledalo je kao da pola glave nema, a davao je znake života. Nosili smo ga zajedno sa ekipom hitne pomoći. Noisli smo ga niz stepenice. U tom trenutku razmišljaš da li oseća bol ili bilo šta - kaže Stanić.

policija
foto: Kurir televizija

Mladić je, kako saznajemo, za sobom ostavio oproštajno pismo u kom je naveo da mu je žao što je vreme posvetio osobama koje to nisu zaslužile.

Još jedan slučaj koji je ostao urezan u pamćenje je smrt mlade žene čije su telo pronašli pored automobila nedaleko od auto-puta. Drama i ono što je ovaj slučaj učinilo još težim je dolazak njenog verenika na lice mesta.

policija
foto: Kurir televizija

- Slučaj koji verovatno takođe neću zaboraviti je smrt mlade žene. U svojoj karijeri nagledao sam se različitih stvari, ali ovaj je posebno bio težak. Prvo što je reč o mladoj ženi koja je počinila samoubistvo, a drugo je njen verenik koji je pored njenog tela slomljen od bola i tuge jecao sve vreme. Kroz suze nam je objasnio da je bila trudna. Njegova bol naterala mi je suze na oči - objasnio je Stanić i dodao da je u tom trenutku pomislio na svoju porodicu i drage ljude te ga je bol ovog čoveka baš pogodila.

policija
foto: Kurir televizija

U Srbiji se godišnje u proseku ubije 1.460 osoba, odnosno čak 4 dnevno. Naša zemlja zauzima neslavno 13. mesto u svetu po broju suicida.

Kurir.rs/M.L./J.R.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:04

ADVOKAT ZORANA MARJANOVIĆA: Opis dokaza, DNK druge osobe, i osporavanje veštačenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track