OD MOJEGA SINA PARE DA UZME, PA DA TROŠI, A JA KOSKE DA IM LJUBIM! Baka Stojanka o rođaku osumnjičenom da je UBIO ĐOKIĆE! VIDEO
Foto: Kurir.rs/M.S.

BOL I TUGA

OD MOJEGA SINA PARE DA UZME, PA DA TROŠI, A JA KOSKE DA IM LJUBIM! Baka Stojanka o rođaku osumnjičenom da je UBIO ĐOKIĆE! VIDEO

Crna Hronika -

Nema većeg žala danas u aleksinačkom kraju od tuge koju kao svoj krst baka Stojanka, majka Gorana Đokića (47) koji je zajedno sa svojom suprugom Gordanom (46) i ćerkom Lidijom(25) kidnapovan, ubijen i spaljen krajem septembra.

Đokići, porodica Đokić, Aleksinac
foto: Kurir.rs/M.S.

Ova baka, koju u selu svi znaju pod nadimkom Šojka bila je danas sa svojom snajom Vericom i još nekim članovima familije na groblju. U teškom je stanju, cela kuća je zavijena u crno. Iako joj pojedini članovi familije kažu da ne priča s novinarima i da se ne uzbuđuje, ona se trgnula, a na licu joj se videla da iz nje progovara ogromna tuga i bol.

- Ovo je velika muka, bol, bol, sinko pa nema gde... Ja sam jednog sina izgubila, al njega sam nekako prebolela, bolestan je bio. Al, ovo zdravi, pravi. Nikoga loše nisu pogledali, svakome dobro učinili. Na ovoga Džonića, šta je sve činio, a sad?

Došlo nam je da se ubijemo

Džonićevi roditelji koji su godinama radili u inostranstvu i napravili dve kuće i lepo uredili domaćinstvo rekli su da ne źele da daju izjavu.

- Ne možemo ništa da kažemo - kazao je Goranov otac ne ustajući od stola dok je majka ubice sa nekim razgovarala preko telefona i u očaju izgovorila:" Šta da da radimo došlo nam je da se ubijemo, sedimo i kukamo".

Sve što mu je trebalo kod mog Gorana je došao. Gledaj moj krov, će opadne, a on ne zna šta ima? Od mojega sina pare da uzme, pa da troši. A, moj sin ovako ide, hramlje zbog bola u nozi. Kuću je prodao i zaradio da kupi na dete stan u Niš. Uništiše mi porodicu i pare uzeše. I kako čujem, od drugi, odma pare trošio. A, ja sad mojim najmilijima sveće da palim, koske njihove da ljubim. - olakšala je dušu baka Stojanka.

Iako snaja Verica, izuzetno ljubazna osoba, svih ovih dana odoleva da priča za medije, samo je prokomentarisala: "Ja od ovoga veću muku nisam videla " i uvela baka Stojanku u kuću.

01:12

baka Šojka ispovest nakon dolaska s groblja

Kada su oteti njihovi najmiliji, oni su spaljeni u blizini separacije u selu oravac, a Đokićev "Folsvagen Pasat" je spaljen između sela Trnava i Tešica pored Morave. Za ovo krivično delo je osumnjičen Goran Džonić, brat od tetke koji živi u poprečnoj ulici od Moravske gde je kuća Đokićevih. Džonić je danas na saslušanju u Višem tuižilaštvu u Nišu, a policija zabranjuje novinarima da uđu u ulicu gde je kuća Gorana Džonića jer pretraga doma i okućnice još uvek traje.

Kurir.rs/ M.S.

BONUS VIDEO

02:30

POGLEDAJTE KAKO SU POHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Munjevita akcija policije pošto je Džonić propevao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja