ŽENA I MAJKA GORANA DŽONIĆA BIĆE SASLUŠANE U SREDU: Čeka se njihovo svedočenje, evo ko će još dati iskaz ISTOG DANA
Foto: Printscreen

istraga se nastavlja

ŽENA I MAJKA GORANA DŽONIĆA BIĆE SASLUŠANE U SREDU: Čeka se njihovo svedočenje, evo ko će još dati iskaz ISTOG DANA

Crna Hronika -

Supruga osumnjičenog Gorana Džonića za ubistvo porodice Đokić, kako nezvanično saznajemo trebalo bi da bude saslušana u sredu.

Takođe, pored supruge i majka Gorana Džonića trebalo bi da svedoči u sudu u sredu.

Takođe, u sredu bi trebalo da svedoče i kolege Milana Džonića, jednog od Goranovih sinova, koji radi u vatrogasnoj brigadi u Nišu i koji, kako je ranije dokazano, isto bio na poslu kao i brat Stefan.

Džonići, Goran Džonić, Stefan Džonić, Milan Džonić, ubistvo, porodica Đokić
foto: Privatna Arhiva

Svedočenje očekuje i ukućane braće K. M.i A. M. čiji je alibi takođe "zakovan" jer su ih snimale kućne kamere u vreme ubistva.

Džonić je ranije govorio kako se brine za sudbinu sinova koji su znatno potreseni jer su očigledno uvučeni u slučaj trostrukok ubistva. Njihov izlaz na slobodu se očekuje nakon odluke Višeg suda u Nišu.

Podsetimo, Goran Džonić i njegovi sinovi nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su umešani u ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca. Gorana Džonića i njegove sinove M. Dž. i S. Dž. koji su osumnjičeni za teško ubistvo bliskih rođaka Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije (25), brane različiti advokati. Porodica Džonić je za Goranove sinove angažovala punomoćnika, ali ne i za njega, te on ima branioca kojeg mu plaća država.

(Kurir.rs/M. S.)

Bonus video:

03:27

OSTAVIO TRAGOVE ZA SOBOM: GORAN DŽONIĆ NAPRAVIO OVIH 5 GREŠAKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track