IMALE SU LUDU SREĆU DA OSTANU ŽIVE Devojčice udario na pešačkom kod jedinog semafora u Prokuplju OVAKO JE SPASLA DRUGARICU
Ilustracija, Foto: Profimedia

PRONAĐEN MUŠKARAC KOJI JE u prokuplju UDARIO DEVOJČICE I POBEGAO

IMALE SU LUDU SREĆU DA OSTANU ŽIVE Devojčice udario na pešačkom kod jedinog semafora u Prokuplju OVAKO JE SPASLA DRUGARICU

Crna Hronika -

PROKUPLJE - Policija je u Prokuplju pronašla tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Prokuplja koji se sumnjiči da je juče automobilom marke “fijat stilo” udario dve trinaestogodišnjakinje na pešačkom prelazu, a zatim pobegao sa lica mesta.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

On je u ranim jutarnjim časovima, tačnije oko 8.20 na raskrsnici nedaleko od jedinog semafora u Prokuplju, na pešačkom prelazu udario devojčice i pobegao.

- Jedna od njih, koja je išla iza drugarice, verovatno je videla vozilo i gurnula napred ovu prvu, tako da je nju automobil malo zakačio i pala je na kolena. Druga devojčica koja je pokušala da odgurne drugaricu što dalje, je automobil više udario, te je zadobila i veće povrede- kaže osoba koja je dobro upućena u dešavanja.

Nakon toga, vozač je pobegao, a devojčice su prebačene u prokupačku bolnicu na dalju dijagnostiku. Jedna od njih, ova druga koja je odgurnula drugaricu je trenutno na bolničkom lečenju, ali je stabilno i van životne opasnosti.

Kurir.rs/B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track