PREDMET NAĐEN NA MESTU UBISTVA ĐOKIĆA MOŽE DA OTKRIJE KO JE DŽONIĆEVA LJUBAVNICA Goran nije rekao sve iz straha, biće još hapšenja
Foto: Marko Smiljković, Privatna Arhiva

novi detalji

PREDMET NAĐEN NA MESTU UBISTVA ĐOKIĆA MOŽE DA OTKRIJE KO JE DŽONIĆEVA LJUBAVNICA Goran nije rekao sve iz straha, biće još hapšenja

Crna Hronika -

Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo tročlane porodice Đokić kod Aleksinca, na saslušanju je rekao da su mu sinovi i braća Kostadin i Konstantin Milošević pomagali u zločinu, a policija sumnja da je to uradio kako bi zaštitio svog pravog pomagača.

Ono što je istražiteljima interesantno jeste jedna minđuša nađena na mestu gde su spaljena i zakopana tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić.

01:24

DŽONIĆEVI SINOVI MORALI DA PRIMETE DA ŽIVE SA UBICOM! Posebno je zanimljiva JEDNA stvar

- Na mestu spaljivanja tela nađena je ženska minđuša, ali se ne zna da li je ovaj komad nakita pripadao Lidiji ili Gordani. Ukoliko se utvrdi da minđuša nije pripadala ubijenim ženama, onda je nesumnjivo pripadala nekome ko je bio na mestu zločina - kaže izvor Kurira.

Nekadašnji obaveštajac Boža Spasić rekao je za Kurir televiziju da policija sve zna.

- Policija sve zna! Policija je za ljubavnicu znala i pre nego što je uhapšen. Biće još hapšenja. Nije rekao sve što zna iz straha ili iz želje da prikrije nekoga. Očekujem da bude još hapšenja i to pomagača ili ljudi koji su prikrivali zločin - rekao je Spasić.

Inače, Goran Džonić je na saslušanjima u policiji više puta menjao iskaz, a u tužilaštvu se branio ćutanjem.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:13

LUKSUZ U MORAVCU: Pogledajte kako izgleda kuća osumnjičenog za ubistvo porodice Đokić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja