JEDNA ŽENA POSETILA JE DŽONIĆA U PRITVORU: Bila vidno potresena, nada se da će ga ubediti da kaže istinu
Foto: Privatna arhiva

sutra novo saslušanje

JEDNA ŽENA POSETILA JE DŽONIĆA U PRITVORU: Bila vidno potresena, nada se da će ga ubediti da kaže istinu

Crna Hronika -

Goran Džonić, uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić, biće ponovo saslušan sutra, verovatno da bi pojasnio neke navode jer je više puta menjao iskaz.

Naime, on je prvo sinove i braću Milošević označio kao saučesnike, a onda dao neki drugi iskaz i na kraju se branio ćutanjem.

Njega je navodno u pritvoru posetila i supruga, piše Objektiv.

Goran Džonić
foto: Privatna Arhiva

- Juče ga je u pritvoru posetila i supruga Suzana, vidno potresena, u nadi da će ubediti supruga da kaže istinu, ma kakva ona bila – otkriva izvor ovog lista.

Inače, kako smo ranije pisali, porodica nije angažovala ni branioca za Gorana, te mu je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, a cilj im je da se sazna kompletna istina i njegova prava uloga u zločinu. Poznatog niškog advokata Filipa Domazeta angažovali su za advokata Goranovih sinova vojnika Stefana i vatrogasca Milana, koji, prema dosadašnjoj istrazi, nemaju veze s ubistvom Đokića jer su, pre svega, kritične noći bili na svojim radnim mestima.

Ozlojeđene što je Goran svesno ili indirektno uvukao sinove u problem i što je istragu usmerio na njih, uprkos tome što je priznao da je zločin počinio bez njih, njegova supruga Suzana i njena snaja Milena, Milanova supruga, policiji su ispričale sva saznanja koja mogu da rasvetle detalje koje je Džonić sakrio od inspektora i tužioca u krajnje sumnjivom iskazu koji je dosad menjao tri puta.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

01:24

DŽONIĆEVI SINOVI MORALI DA PRIMETE DA ŽIVE SA UBICOM! Posebno je zanimljiva JEDNA stvar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track