DŽONIĆ PORIČE DA JE KRIV, TRVRDI DA NIJE PUCANO IZ NJEGOVOG PIŠTOLJA! Posle 4 sata saslušan osumnjičeni za ubistvo Đokića! VIDEO
Foto: Privatna Arhiva, Kurir/M.S.

preokret

DŽONIĆ PORIČE DA JE KRIV, TRVRDI DA NIJE PUCANO IZ NJEGOVOG PIŠTOLJA! Posle 4 sata saslušan osumnjičeni za ubistvo Đokića! VIDEO

Crna Hronika -

Goran Džonić saslušavan je skoro šetiri sata u niškom Višem javnom tužilaštvu povodom ubistva porodice porodice Đokić zbog čega se nalazi i u pritvoru.

00:19

Gorana Džonića odvode u zatvor

Posle četiri sata saslušanja osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, Goran Džonić tvrdi da nije pucano iz njegovog pištolja, rekao je advokat Džonićevih sinova Filip Domazet po izlasku iz suda. Džonićevo svedočenje je počelo oko 16 sati.

Advokati braća Kostadina i Aleksandra (ranije Konstantina) Miloševića, Mladen Magdalenić i Andrija Magdalenić rekli su da je Džonić bio kontradiktoran i da je mnogo toga izmenio u iskazu, pokušavajući da se izvuče i da poriče da je on izvršilac.

02:47

Advokati Mladen Magdalenić i Andrija Magdalenić pričaju o svedočenju Gorana Džonića

Pred Višim javnim tužilaštvom u Nišu danas su saslušana još tri svedoka u sklopu istrage protiv Gorana Džonića iz aleksinačkog sela Moravac osumnjičenog da je u noći između 26. i 27. septembra ubio Gorana Đokića, njegovu suprugu Gordanu i dvadesetpetogodišnju ćerku Lidiju.

Kurir.rs

bonus video:

02:50

MORAVAC SABLASNO PUST: Jutro nakon hapšenja osumnjičenog za ubistvo Đokića nema ŽIVE DUŠE na ulicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track