00:20

Snimak policijske potere u Zemunu

epilog filmske potere u zemunu

OVAKO JE PAO NAORUŽANI FANĐO IZ ZEMUNA: Iz BMW pucao na policiju, pogledajte kako leži s lisicama na rukama! (FOTO, VIDEO)

Crna Hronika -

BEOGRAD- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Dragana J. (26) koji je juče po podne, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno oštetio tri policijska vozila, saopšteno je iz MUP-a.

Pink.rs došao je u posed ekskluzivne fotografije nastale nakon hapšenja gore pomenutog mladića. Na fotografiji se vidi uhapšeni Dragan J. koji leži pored BMW-a sa lisicama na rukama i licem prema zemlji.

Batajnički drum, Zemun, potera, BMW, Dragan J., pucao na policiju
foto: Printscreen/Pink TV

Podsećamo, Dragan J, vozač BMW-a, pokušao je kolima da udari policajce koji su zatim iz vatrenog oružja ispalili više metaka u pravcu pneumatika automobila kojim je Dragan J. bežao.

Posle nekoliko kilometara duge potere policija je zaustavila BMW. Tom prilikom su oštećena tri policijska vozila u koje je BMV sa beguncem udario.

Batajnički drum, Zemun, potera, Dragan J., BMW, pucnjava, pucao na policiju
foto: Printscreen/Pink TV

Oštećeno je i nekoliko parkiranih civilnih vozila.

Uhvaćeni navodno ima krivični dosije. Utvrđeno je da je za njim bila raspisana poternica zbog izdržavanja višegodišnje kazne zatvora, tako da će odmah biti sproveden u zatvorsku ustanovu.

00:20

Snimak policijske potere u Zemunu

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja