Najnovije vesti

12 GODINA SILOVATELJU IZ TRSTENIKA: Napastvovao mladiće, jednog naterao da ga oralno zadovolji u toaletu U DANU KAD JE POSTAO OTAC
Ilustracija, Foto: Shutterstock

bolesno

12 GODINA SILOVATELJU IZ TRSTENIKA: Napastvovao mladiće, jednog naterao da ga oralno zadovolji u toaletu U DANU KAD JE POSTAO OTAC

Crna Hronika
21:41h

Trsteničanin Nenad U. nepravosnažno je osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja dvojice mladića.

Suđenje, koje u ovoj fazi završeno prvostepenom odlukom Višeg suda u Kruševcu, na koju tužilaštvo i odbrana imaju prava žalbe pred Apelacijom, počelo je sredinom maja i bilo je zatvoreno za javnost, navode Novosti.

Mučna krivična dela za koja je bio okrivljen Trsteničanin počela su da se otkrivaju u oktobru 2020. godine. Prva krivična prijava podneta je protv njega zbog sumnje da je silovan mladić na benzinskoj pumpi u okolini Trstenika u noći između 29. i 30. oktobra.

Prvo krivično delo dogodilo se navodno u toaletu benzinske pumpe u okolini Trstenika, a sumnja se da je okrivljeni primorao žrtvu da ga oralno zadovolji.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Javno je retko ko hteo da govori na ovu temu, jer se plašio Nenada U., koga je pratio loš glas. Dugo je bio u zatvoru i u gradu je umeo da se ponaša bahato. Dovodio se u vezu sa nizom težih krivičnih dela. Tih dana, kada je i počinio prvo krivično delo koje mu se stavlja na dušu, postao je otac.

Vrlo brzo se Višem javnom tužilaštvu prijavio još jedan oštećeni mladić sa prijavom o silovanju, koje se dogodilo na sličan, po Krivičnom zakonu, "ponižavajući način".

Istraga je proširena, a okrivljenom je u međuvremenu produžavan pritvor. Nepravosnažno osuđeni Nenad U. je i ranije bio u zatvoru, dovodio se u vezi sa izvršenjem više krivičnih dela.

Sagovornici ističu da su u Trsteniku zazirali od okrivljenog i da su ga se mnogi plašili, kao i da je verovatno došlo do poremećaja u njegovom ponašanju nakon prethodnog boravka u zatvoru.

(Kurir.rs/Novosti, S.Babović)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja