NIŠLIJA POVREĐEN U POŽARU KOJI JE IZBIO U NJEGOVOJ KUĆI: Muškarac zatečen u hodniku bez svesti, komšije pozvale vatrogasce
Foto: M. S.

povređeni u bolnici

NIŠLIJA POVREĐEN U POŽARU KOJI JE IZBIO U NJEGOVOJ KUĆI: Muškarac zatečen u hodniku bez svesti, komšije pozvale vatrogasce

Crna Hronika -

Nišlija (61) zadobio je danas povrede opasne po život od požara koji se rasplamsao u njegovoj kući u Ulici Svetog Vasilija Ostroškog, a trenutno se nalazi na reanimaciji.

On je bio sam u kući, a kasnije je naišao njegov brat. Policija koja dežura ispred njegove kuće nije nam dozvolila da uđemo rekavši da uviđaj još uvek traje.

- Vatrogasci su brzo stigli. Požar se rasplamsao negde oko 11 sati. Kuljao je crni dim. Pošto je kuća niska brzo su ugasili požar, a Hitna pomoć je odvezla komšiju Vladu. Kažu da ima opekotine, ali i da se nagutao dima - rekli su nam ljudi koji su iz susedstva gledali, koji su pozvali vatrogasce.

Njihov komšija je navodno zatečen bez svesti u hodniku kuće.

Kako saznajemo u požaru je učestvovala ekipa od sedam vatrogasaca sa dva vozila. Za sada nije poznato kako je ovaj požar preko puta niškog Univerziteta izbio.

(Kurir.rs/M. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track