SUPRUGA VLADE SRCA NEUTEŠNA: Naljutila sam se što se ne javlja i legla sam! Ujutru sam u lokalu našla njegovo telo
Foto: Printscreen/Facebook

Popio veću količinu lekova

SUPRUGA VLADE SRCA NEUTEŠNA: Naljutila sam se što se ne javlja i legla sam! Ujutru sam u lokalu našla njegovo telo

Crna Hronika -

Živela sam sa njim poslednjih godina, ali ništa nije ukazivalo na to da može da digne ruku na sebe, rekla je Mirjana Petrović

Poznati poslastičar Vladislav Avramović (74), koga su u srcu Šumadije svi znali pod nadimkom Vlada Srce, pronađen je mrtav u svom lokalu u centru grada.

Kako je ispričala njegova nevenčana supruga Mirjana Petrović, pored njenog partnera pronađene su bočice lekova, pa sumnja da je on izvršio samoubistvo.

‒ Istina je da je popio veliku količinu lekova. Živela sam sa njim poslednjih godina, ali ništa nije ukazivalo na to da može da digne ruku na sebe. Poslednji put smo se čuli u nedelju posle podne. Rekla sam mu da idem kod sestre na kafu, a on mi je rekao da će ići da se nađe sa prijateljima – objašnjava ova neutešna žena.

Kako dalje dodaje, pošto se Vladislav nije vraćao kući, iznervirala se i legla je da spava. Nije ni slutila kakve vesti će je ujutru probuditi.

‒ Uporno sam ga zvala, ali se nije javljao. Nije bilo normalno da mi se ne javlja, pa sam se naljutila. Tako nervozna sam zaspala, a onda sam ujutru videla da nije ni spavao kod kuće. Zabrinula sam se i krenula sam ka lokalu. Tu sam našla njegovo telo. Svi pretpostavljaju da se ubio još u nedelju uveče. Ali, sada će istraga morati da da odgovor na to pitanje – kroz suze kaže Mirjana.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track