SLAVIŠE IZ KRUŠEVCA KOJI JE UBIO RADIŠU SVI SE KLONILI, MEŠTANI ŠOKIRANI: Najgori ubio najboljeg! Švercovao drogu i ima 4 auta
Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva

novi detalji

SLAVIŠE IZ KRUŠEVCA KOJI JE UBIO RADIŠU SVI SE KLONILI, MEŠTANI ŠOKIRANI: Najgori ubio najboljeg! Švercovao drogu i ima 4 auta

Crna Hronika -

Slaviša P. (45) iz Kaonika kod Kruševca sinoć oko ponoći na izlazu iz sela sa tri hica iz pištolja ubio je Radislava Aksentijević (55).

Kako se sumnja, osumnjičeni je na Radišu pucao iz svog automobila u ubio na mestu.

Njih dvojica su se tri sata pre toga sreli u centru sela i posvađali su se oko nekog duga za kompresor. Obojica su navodno radili sa poljoprivrednim mašinama, koje su uvozili iz Francuske. Radiša je neko vreme radio u Francuskoj i govorio više stranih jezika.

Sporno je bilo to što je navodno Slaviša dao Radislavu neki neispravan kompresor i oko toga su se sporili, pa su se dogovorili da se nađu na izlazu iz sela da se obračunaju. U prvom trenutku, rođaci su odgovorili i sprečili Radišu da ne ide da se svađa sa Slavišom, jer ga znaju kao prekog čoveka.

Radislav A., Radislav Aksentijević, ubistvo, Kruševac
foto: Kurir

Slaviša je navodno u više navrata robijao zbog droge i oružja, poslednji put je bio sedam godina u zatvoru.

Slavišin rođak, Tomiša Milošević rekao je da se desilo to "da je najgori u selu ubio najboljeg".

- Slaviša mi je rođak, ali je to bitanga koje su se svi klonili. Švercovao je drogu i imao je četiri automobila sa kojima je transportovao drogu, tako što bi jednim kolima vozio, pa prešao u drugi, pa u treći, da ga ne bi zaustavili Iako su ga svi znali kao bitangu, niko ništa nije preduzimao - kaže Tomiša.

Radislav A., Radislav Aksentijević
foto: Privatna Arhiva

Inače, Slaviša je pre sedam godina pucao na Tomišu, ali ga je promašio. Iz zatvora je izašao pre pet meseci. Slaviša je navodno bio poznat kao kamataš, davao je ljudima pare pod visokim kamatama, a onda je slao uterivače dugova da im seku uši i prste ako ne plate na vreme. Kada bi mu se čovek koji je od njega uzeo novac požalio on je dolazio kao da ga brani.

On u Kruševcu ima dva stana, a u Kaoniku ima čitavo skladište poljoprivrednih mašina kojima trguje.

Navodno je Slaviša bio dužan Radislavu zbog nekog kompresora, oko čega su se posvađali.

Šta kažu meštani

Te večeri je Radiša znajući s kim ima poslao, sa sobom poneo lovačku pušku. Kad je stigao Panić, on nije ni izašao iz kola nego je odmah pripucao i na licu mesta ga ubio. Prema kazivanju meštana zločin se dogodio oko ponoći.

- Čuo sam tri pucnja, tap, tap, tap, ali nisam znao šta se dešava. tek posle sat vremena pozvali su mog sina da pomogne da utovare pokojnog, koga je pronašao prolatznik iz susednog sela. Ne znam šta se u međuvremenu dogodilo - kaže Miroslav Ristić.

Posle zločina, Panić je pobegao, bio je lociran kod Trstenika, ali se sumnja da je pobegao navodno na Kosovo.

Njegova supruga Jelena kaže da ne zna šta se dogodilo, da je u toku noći kod nje banula policija i tražila Slavišu, ali ne zna zašto, ali u selu je čula šta se dogodilo. On nije svraćao kući.

Ćerka ubijenog Nevena, kaže da je Radislav na izborima nedavno dobio najviše glasova za predsednika MZ, da su ga cenili u selu, da je pomagao Fk Kaonik, da je davao novac za uređenje puta u selu, pomogao uređenje vrtića. Svi su ga voleli i cenili.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:50

OD MMA BORACA DO KRIMINALCA: Skrenu sa sportskog puta, pa stignu do samog vrha kriminalnog miljea

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track