KOMŠIJA OPISAO BESANU NOĆ ZBOG OGROMNOG POŽARA U GROCKOJ: Bilo je strašno, videli smo veliku buktinju, NADVIO SE BELI DIM
Foto: Ana Paunković

strašno

KOMŠIJA OPISAO BESANU NOĆ ZBOG OGROMNOG POŽARA U GROCKOJ: Bilo je strašno, videli smo veliku buktinju, NADVIO SE BELI DIM

Crna Hronika -

U požaru koji je noćas oko dva sata izbio u jednoj pekarskoj indistruiji u Grockoj za sada nema ni povređenih, ni poginulih osoba.

Prema navodnim saznanjima, vatra je buknula u jednom od pogona gde se nalazi plin, a zatim se proširila na celu zgradu od 800 kvadrata. Na lice mesto je izašlo 30 vatrogasca, koji i sada još gase požar koji tinja, piše "Objektiv".

Stanar Bosanskog naselja u Grockoj prepičao kako je protekla besana noć zbog požara u Grockoj.

- Bilo je strašno. Celu noć nismo spavali, oko dva sata noću čuli smo sirene vatrogasnih kola, a onda smo videli veliku buktinju u pekari koja se samo nekoliko kuća dalje od nas. Strahovali smo da se požar ne proširi do nas, a najugroženija je bila prva kuća do pekare. Svi stanari Bosanskog naselja su izasli napolje uplašeni, a najugroženiji smo bili mi koji se nalazimo u blizini. Iznad pekare se nadvio gusti beli dim koji nas je gušio - ispričao je jedan od stanara Bosanskog naselja u Grockoj.

Kako saznajemo, materijalna šteta koja je nastala u pekarskoj indistruji “AS” je ogromna.

(Kurir.rs/Objektiv Foto: Ilustracija)

Bonus video:

12:50

DVE STVARI SU PREDUSLOV ZA POŽAR: Ovi koraci mogu SPASITI život ukoliko se nađete u vozilu obuhvaćenom vatrom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track