POTRESNO SVEDOČENJE DRUGARICE POGINULE TINEJDŽERKE KOD MELENACA: Nemam više najbolju drugaricu! Očuh kaže da je bila PUNA ŽIVOTA
Foto: Kurir.rs/S.U., Facebook

velika tuga

POTRESNO SVEDOČENJE DRUGARICE POGINULE TINEJDŽERKE KOD MELENACA: Nemam više najbolju drugaricu! Očuh kaže da je bila PUNA ŽIVOTA

Crna Hronika -

L. D. (16) iz Bašaida kod Kikinde, poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u u utorak uveče dogodila na delu puta između banatskih sela Melenci i Kumane. U putničkom automobilu BMW bilo je petoro mladih ljudi, trojica mladića iz Melenaca i dve šesnastogodišnje tinejdžerke iz Bašaida, nastradala L.D. i njena drugarica (16) iz detinjstva.

Šesnaestogodišnju devojčicu sa vidnom povredom u predelu desne slepoočnice zatekli smo u porodičnoj kući. Dok je prepričavala šta se desilo kobne noći, njena majka ćutke je slušala suznih očiju:

Leijla Deak
foto: Printskrin/Facebook

- Nemam više najbolju drugaricu, te večeri su trojica mladića iz susednih Melenaca došli kod mene na kafu. L. D. i ja smo prihvatile njihov poziv da se provozama. Jedan od momaka, suvozač u BMW, predložio da odemo u Kumane kod njegove devojke. Ja sam sedela u sredini. Desno je bila L.D. Mladić iz Melenaca sedeo je sa moje leve strane. On je, koliko sam čula, u kritičnom stanju - kaže povređena devojčica i potvrđuje da je do nesreće došlo kad je vozilo u krivini sletelo sa puta i počelo da se prevrće:

Zrenjanin, saobraćajna nesreća, Leijla Deak, tragedija
foto: Kurir.rs/S.U.

- Mladić iz Melenaca koji je bio na mestu suvozača, pozvao je svog oca, a on policiju i Hitnu pomoć. Svi smo prebačeni u zrenjaninsku bolnicu. Nas dve smo se družile odmalena. Zajedno smo išle u osnovnu školu - ispričala je ona.

U porodičnoj kući nastradale L. D. muk i neverica. Goran Bađok iz Bašaida, očuh nastradale tinejdžerke, kaže da ga najviše boli što ih niko zvanično nije obavestio šta se dogodilo:

- Voleo bih da znam šta se desilo. Kažu da ćemo dobiti neki izveštaj. Prvi put je tako otišla, kažu da se provoza. Automobil je nekom brzinom, ne znam kolikom, ušao u krivini. Onda su se tumbali. Još samo znam da je preminula u zrenjaninskoj bolnici. Sa njenom majkom, imam još dve maloletne ćerke i sina. Prihvatio sam je kao svoju. Nije imala ni godinu dana. Pohađala je srednju školu u Zrenjaninu. Svakodnevno je putovala autobusom u Zrenjanin - rekao je Bađok.

Zrenjanin, saobraćajna nesreća, Leijla Deak, tragedija, Otac
foto: Kurir.rs/S.U.

Bila puna života

Bila je druželjubiva, puna života. Iz kuće je otišla uz objašnjenje da ide kod drugarice na kafu. Otišla je u papučama i duksu. Supruga nije u stanju da govori - rekao je Goran.

Nadovezao se njegov brat Milivoj Bađok. Devojčicin stric potvrđuje da toga dana ništa nije nagoveštavalo kakva će ih tragedija zadesiti:

Zrenjanin, saobraćajna nesreća, Leijla Deak, tragedija, otac i stric
foto: Kurir.rs/S.U.

- Bila je i kod nas. Popila je kafu sa mojom ćerkom. I onda strašna vest...Tokom prepodnevnih sati, otišli smo u novosadski Centar za sudsku medicinu, ali telo tada još nije bilo prebačeno iz zrenjaniske bolnice - ispričao je Milivoj.

(Kurir.rs/S. U.)

Bonus video:

05:40

TOLIKO ME JE TUKAO DA SAM GA MOLILA DA ME UBIJE VEĆ JEDNOM! Potresna ispovest Cece Kitić: Ćerka mi je spasila život!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track