Najnovije vesti

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Belivuku i Miljkoviću zaplenjena imovina u vrednosti od milion evra, stanovi, kuća, kola
Foto: Ana Paunković, Stefan Stojanović, Nikola Anđić

KURIR EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Belivuku i Miljkoviću zaplenjena imovina u vrednosti od milion evra, stanovi, kuća, kola

Crna Hronika
13:54h

Bojana B, supruga Veljka Belivuka, njena majka Snežana Đ. i supruga Marka Miljkovića, kao i vanbračna supruga Filipa Ivanovskog uhašene su danas, a kako Kurir saznaje, policija je zaplenila imovinu u vrednosti od milion evra.

Naime, zaplenjena su ukupno tri stana i jedna kuća, za koje su sumnja da su stečene parama od krijumčarenja droge, oružja i ubistava. Jedan stan se vodi na Belivukovu ženu, jedan na taštu, a jedan na vanbračnu suprugu Filipa Ivanovića. Kuća se vodi na Miljkovića.

Velja Nevolja, Veljko Belivuk, Makro Miljković
foto: Nikola Anđić

Ukupna vrednost imovine je milion evra, a kako saznaje Kurir, zaplenjena je sva pokretna i nepokretna imovina.

Zaplena blindiranog auta Marka Miljkovića
00:36

Zaplena blindiranog auta Marka Miljkovića

Zaplenjeni blindirani automobil BMW je isti onaj zbog kog se sudi Goranu Papiću, bivšem načelniku UKP-a. Naime, Papić je optužen da je u aprilu prošle godine mimo procedure vratio automobil Marku Miljkoviću, koji je sa Veljkom Belivukom pod istragom da je organizator kriminalne grupe koja se sumnjiči za ubistva, preprodaju droge i držanje oružja.

Podsetimo, bivši načelnik SBPOK izjavio je u sudnici da ga je na dan kada je Miljković trebalo da bude saslušan zbog pretnji, oko podneva, pozvao ministar Stefanović.

Miljkovićeva vila koju grade na Zvezdari
00:08

Miljkovićeva vila koju grade na Zvezdari

- Bio je izrazito ljut, rekao je: „Koji ti deo mog naređenja nije bio jasan? Rekao sam da se obavi brzo saslušanje, a vi ga držite već pet sati“ -kazao je Papić i dodao da je odgovorio da će proveriti i da je tada saznao da je Miljković priveden u beogradsku policiju i to je javio ministru.

- Rekao je da se čujem s Dejanom Kovačevićem, načelnikom Uprave kriminalističke policije. Njemu sam sigurno spomenuo da je Stefanovićev nalog da bude prebačen u SBPOK, jer nisam mogao da sam kontaktiram s nekim iz beogradske uprave, bez najave pretpostavljenih - rekao je Papić tvrdeći da je Miljković prebačen i saslušan u SBPOK, a potom vraćen u upravu policije.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja