PIJAN I BEZ DOZVOLE VOZIO BMW 200 NA SAT: Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Zrenjanina u kojoj je poginula Lejla (16)
Foto: Printscreen/Facebook

istraga

PIJAN I BEZ DOZVOLE VOZIO BMW 200 NA SAT: Detalji stravične saobraćajne nesreće kod Zrenjanina u kojoj je poginula Lejla (16)

Crna Hronika -

Protiv R. M. (18) iz Melenaca viši javni tužilac u Zrenjaninu pokrenuo je istragu zbog sumnje da je 7. decembra, upravljajući automobilom BMW, pijan, bez vozačke dozvole i velikom brzinom uleteo u krivinu i usmrtio saputnicu Lejlu Deak (16) iz Bašaida.

Saobraćajna nesreća, podsetimo, dogodila se oko 21 sat na putu između Melenaca i Kumana, a u automobilu je bilo petoro mladih, koji su navodno otišli da se provozaju.

- Nesreću je prouzrokovalo nekoliko stvari koje su bile pogubne za nastradalu tinejdžerku - kaže sagovornk i dodaje:

- Vozač je bio pijan, nesiguran u vožnji, jer nema položen vozački ispit. Uleteo je prebrzo u krivinu koja je bila pogubna. Sva sreća pa nisu svi putnici u vozilu nastradali.

On dodaje da će istraga utvrditi kojom brzinom se kretao BMW, ali prema prvim procenama istražitelja, išao je oko 200 kilometara na sat.

- Nakon što je auto sleteo s kolovoza, prevrnuo se na krov, pa se opet vratio na točkove. Od siline udarca Lejla je zadobila teške povrede, od kojih je preminula u bolnici, dok su ostali putnici i vozač preživeli - zaključuje sagovornik.

Kurir.rs/B. T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track