06:48

ĆERKA UBIJENOG TARTUFARA OTKRILA NOVE DETALJE ZLOČINA! Znam šta spremaju

Strašna tragedija

MOJ OTAC JE UBIJEN S LEĐA! KAKO JE ON BIO OPASNOST?! Ćerka ubijenog tartufara KROZ UZDAHE otkrila nove detalje ZNAM ŠTA SPREMAJU

Crna Hronika -

Moj otac je ubijen sa leđa. Kako neko ko vam je okrenut leđima može da vam predstavlja bilo kakvu pretnju?

Ovako priča Marija Jeličić čiji otac je likvidiran zajedno sa rođenim bratom nakon svađe oko tartufa u šumi kod Sremske Mitrovice.

- Ne bih komentarisala o samom događaju. Ono što mogu da kažem jeste da sam ja sa svojim ocem i stricem živela i da vrlo dobro znam kakvi su. Time aludiram na izjavu Dejana Erića koji je na pripremnom rečištu rekao kako je on samo branio svoj život. Iz te njegove izjave možemo zaključiti da on ide na samoodbranu, a ubio je dvojicu ljudi - kaže za televiziju Kurir Marija Jeličić.

tartufi
foto: Kurir Televizija

Marija je naglasila da je dokazano da je njen otac ubijen sa leđa.

- Moj otac je upucan sa leđa. O tome svedoči obdukcija. Kako neko ko vam je okrenut leđima može da vam predstavlja bilo kakvu pretnju - pita se kroz uzdahe Marija Jeličić.

Kako je Kurir ranije pisao, otac optuženog Dejana Erića skuplja potpise za njegovo puštanje iz pritvora, a o tome je bilo reči i na početku suđenja.

- Moja majka je pre dve nedelji bila u Sremskoj Mitrovici, tačnije u selu Jarak da bi rešila neka imovinska pitanja. Tada joj je jedan čovek prišao i pitao zbog čega je odustala od krivičnog gonjenja Dejana Erića i zašto su im tako gnusan zločin oprostili. Onda su im im objasnili da je otac okrivljenog išao po selu i govorio da su moja majka i strina odustale od gonjenja i da on ne vidi razlog što ne bi potpisali peticiju - rekla je Marija.

Tartufi
foto: Kurir Televizija

Podsetimo, braća Erić su uhapšena zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Predraga Jeličića (43) i njegovog rođenog brata Stanislava (37) iz Futoga. Sve se dogodilo 6. decembra 2020. u šumi u potesu sela Jarak, kod Sremske Mitrovice.

Erići su se tog jutra sreli u šumi sa Jeličićima, gde je već bilo nekoliko grupica ljudi, koji su krenuli u potragu na tartufe. Prema nalazima iz istrage, prvo su se posvađali, da bi svađa eskalirala u tuču.

Kurir.rs

Bonus video:

04:16

UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ: U unakrsnom ispitivanju isplivali novi detalji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track