ZANEMEO GROBAR VELJE NEVOLJE! Monstrum koji je ubio baku Desanku u Kotežu izveden na saslušanje
Foto: Facebook

pritvor do 30 dana

ZANEMEO GROBAR VELJE NEVOLJE! Monstrum koji je ubio baku Desanku u Kotežu izveden na saslušanje

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je David Dudić za okolnosti izvršenja krivičnog dela teškog ubistva, kojom prilikom je lišio života svoju babu Desanku Dudić. Tokom saslušanja osumnjičeni se branio ćutanjem.

Od strane Višeg javnog tužilaštva predložen je pritvor prema osumnjičenom, ali odluka o pritvoru još uvek nije dostavljena tužilaštvu. Više javno tužilaštvo u Beogradu će u daljem toku postupka ispitati svedoke i obaviti dalja veštačenja.

S druge strane, saznaje se u sudu, osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od 30 dana da ne utiče na svedoke, ne ponovi delo i zbog toga što je reč o delu za koje je propisana kazna zatvora preko 10 godina, a način izvršenja i posledica dela doveli su do uznemirenja javnosti, potvrdila je za Informer portparolka Višeg suda Tatjana Tešić.

O Davidu ni otac nije imao lepe reči.

- Pričao mi je da je „grobar“ Velje Nevolje i član njegove ekipe. Sa tim se ponosio. Takođe mi je jedared rekao da je nekog momka izbo mačem. Nije dozvoljavao da mu se udeli savet i ukaže mu se na to da je na pogrešnom putu. Znam da je imao probleme sa drogom i da je hapšen kod nas, ali i u Austriji. Od mene je zahtevao novac, dnevno da mu dajem po 150 evra, a ja sam mu nudio da mu pomognem tako što ću mu naći posao - priča očajni otac.

(Kurir.rs/Informer)

Bonus video:

01:09

KURIR NA LICU MESTA! Ovo su detalji porodične tragedije u Kotežu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track