CRVENO NA RADOST I CRN ŽIVOT: Šta Zoran Marjanović poručuje svojim odevnim kombinacijama? (FOTO)
Foto: Ata images, Stefan Stojanović, Zorana Jevtić, Nikola Anđić, Damir Dervišagić

kao maneken

CRVENO NA RADOST I CRN ŽIVOT: Šta Zoran Marjanović poručuje svojim odevnim kombinacijama? (FOTO)

Crna Hronika -

Najpoznatiji udovac u Srbiji, Zoran Marjanović, ponovo je dospeo u žižu javnosti nakon suđenja u utorak i to zbog "rasprave" sa nekadašnjim šefom Odeljenja za krvne delikte u Beogradu Žarkom Popovićem, koji ga je javno optužio da je ubica, a ni Zoran mu nije ostao dužan, rekavši "da bi Popović mogao da radi samo u luna-parku s obzirom na svoje mentalne sposobnosti".

Žarko Popović, Jelena Marjanović, Zoran Marjanović
foto: Kurir Televizija, Stefan Stojanović, Privatna arhiva

Pored "svađe" s penzionisanim policajcem, Marjanović je zaintrigirao javnost i svojom odevnom kombinacijom, u kojoj se u utorak pojavio u Palati pravde na suđenju, pošto mu se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu u Borči ubio suprugu Jelenu.

Uprkos ovoj mračnoj pozadini, udovac svaki put u Palatu pravde dolazi u zanimljivim odevnim kombinacijama, a ponekad je tu i nova tetovaža.

Svojim stajlingom intrigira javnost, svaki put kad se pojavi pred kamerama, a na poslednje suđenje došao je obučen u bež pantalone i košulju, ali je tu monotoniju presekao jarko crvenom kravatom. Mnogi su komentarisali da se obukao u stilu "crveno na radost", iako prilika nije ni malo radosna.

Zoran Marjanović, suđenje
foto: ATA images

Ovo nije prvi put da Marjanović izabere neku odevnu kombinaciju koja svima zapadne za oko. Tako je prošle godine došao na ročište odeven u ležernu kombinaciju, roze sako i šarenu košulju, a tada je za Kurir rekao da se veselo obukao jer mu je "život crn".

- Dosta mi je život ozbiljan, mračan i težak, pogotovo poslednjih godina. Kad mi je život već takav, neka krpice na meni budu svetle i vesele, bar na to mogu da utičem - kazao je ranije Marjanović.

Zoran Marjanović, Suđenje
foto: Stefan Stojanović

U novembru ove godine na suđenje je Marjanović došao u crnom parnom odelu, ali je jednostavnost svoje kombinacije razbio šarenom košuljom, dok je u junu na sud došao u crnim kariranim pantalonama, beloj košulji i sa crnom kravatom.

Zoran Marjanović često menja i fizure, pa je do sada bilo prilike da ga ljudi vide sa skroz kratkom firzurom, ali isto tako i sa dugom kosom i čirokanom.

Zoran Marjanović
foto: ATA Images

Šara po telu Tetovaža

"Ne diram vas, ne dirajte nas"

Zoran Marjanović osim svojim odevnim kombinacijama, pažnju privlači i svojim tetovažama. On na vratu ima tetovažu koja simbolizuje pobedu dobra nad zlom, u pitanju je zmaj u krugu. Nakon izlaska iz pritvora u julu 2018. uradio je nekoliko novih tetovaža, a osim na vratu, ima i jednu ispod oka - anđeosko krilo, koje predstavlja gubitak voljene osobe i neprolaznu tugu za njom. - Na levom ramenu imam srpskog viteza koji životom brani pravoslavlje i neprijateljske strele koje ga promašuju. Na desnom ramenu imam srpski grb, a ispod njega škorpiona, koji simbolizuje "ne diramo vas, ne dirajte nas", dok se u vrhu ruke nalazi taktička snajperska končanica mog optičkog nišana - rekao je on ranije o tetovažama.

Zoran Marjanović, Palata Pravde
foto: ATA images

(Kurir.rs - J. M. - B. T.)

Bonus video:

00:13

Marjanović stigao u Palatu pravde, nastavlja se suđenje za ubistvo pevačice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track