GINU ZBOG TEK KUPLJENIH KOLA: Drugovi stradali pred kućom, ženu pokupio na trotaru pred mužem, a sve to dok su probali nove mašine
Foto: Kurir Jelena Ivić

slične nesreće

GINU ZBOG TEK KUPLJENIH KOLA: Drugovi stradali pred kućom, ženu pokupio na trotaru pred mužem, a sve to dok su probali nove mašine

Crna Hronika -

Četvorica mladića iz Novog Pazara nastradali su u nedelju uveče u naselju Lukara kod Novog Pazara dok su isprobavali automobil "golf", a ovo nije prvi put da se teške saobraćajke dogode tokom probe vozila.

stradali momci
stradali momcifoto: Privatna Arhiva

Podsetimo, Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21), nastradali su 21.45 časova, na magistrali koja je već odnela živote. "Golf" u kome su bili, a koji je Amel Ibrahimović kupio pre toga, izleteo je sa puta i udario u drugi "golf" u kome je bila tročlana porodica iz Novog Pazara.

- Poveo je drugove da se provozaju novim autom, a kako se završilo - rekle su komšije. Slična nesreća dogodila se polovinom novembra u Mirijevskom bulevaru u Beogradu, a u njoj je stradala Zlata Živković koja je bila pešak. Naime, tada je D.K.sa poznanikom seo u "bmw" koji je prodavao preko oglasa.

slupani bmw
slupani bmwfoto: Kurir Jelena Ivić

- Mladići su neregistrovanim autom krenuli iz Mirijeva ka Karaburmi, D.K. je hteo kupcu da pokaže kako automobil ide. Na nizbrdici je izgubio kontrolu i udario u stub ulične rasvete koji je pao na Zlatu Živković koja je išla trotoarom. Nesrećna žena na mestu je ostala mrtva - podseća izvor.

Očevidac stravične nesreće bio je njen suprug, koji je išao ispred nje.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track