DAN ŽALOSTI U VALJEVU: Srbija oplakuje Nemanju, njegovu devojku Irenu i druga Ognjena koji su juče poginuli u sudaru kod Šapca
Foto: Ana Paunković

TUGA

DAN ŽALOSTI U VALJEVU: Srbija oplakuje Nemanju, njegovu devojku Irenu i druga Ognjena koji su juče poginuli u sudaru kod Šapca

Crna Hronika -

Dan žalosti zvanično je proglašen danas u Valjevu zbog pogibije troje mladih u jučerašnjoj teškoj saobraćajnoj nesreći kod Draginja, u blizini Šapca. Nemanja i njegova devojka, kao i njihov drug Ognjen bili su u "pežou" koji se zakucao u kamion. Svo troje su na mestu ostali mrtvi, a ova užasna vest izazvala je neviđenu tugu u Srbiji, dok se na društvenim mrežama od njih oprašta na stotine prijatelja i građana.

U mnogobrojnim objavama saučešća u grupama vezanim za Valjevo na društvenim mrežama, još sinoć su se čuli predlozi da povodom pogibije troje mladih, u gradu na Kolubari treba da bude proglašen dan žalosti. Gradska vlast je takvu odluku donela jutros.

teška saobraćajna nesreća, troje mrtvih, Šabac, Valjevo, Poginulo Troje
foto: Printscreen/Instagram 192_rs

- Gradonačelnik Lazar Gojković i svi njegovi saradnici izražavaju duboko saučešće porodicama poginulih mladih ljudi iz Valjeva i Osečine - saopšteno je iz Gradske uprave uz odluku o proglašenju današnjeg dana za dan žalosti na teritoriji Valjeva.

Troje mladih Valjevaca nastradalo je na putu Šabac-Valjevo, kada je "pežo 307" kojeg je vozio Nemanja A (20), iz još uvek neutvrđenih razloga, prešao u drugu kolovoznu traku i direktno udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera. Pored vozača, na licu mesta život je izgubila Irena M. (20) na mestu suvozača i Ognjen P. (21), koji je sedeo pozadi, kao i pas kojeg je Irena držala u krilu.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track