POTRESNA FOTOGRAFIJA UBIJENE ANASTASIJE IZ SOMBORA: Htela je da pošalje jaku poruku, ali nije imao ko da čuje (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook, Jasminka Miljuš

objavila je pre par meseci

POTRESNA FOTOGRAFIJA UBIJENE ANASTASIJE IZ SOMBORA: Htela je da pošalje jaku poruku, ali nije imao ko da čuje (FOTO)

Crna Hronika -

Anastasija Goranović (19), koju je u porodičnoj kući u Somboru ubio otac, pre par meseci je objavila snažnu poruku protiv nasilja na svom Instagram profilu koju po svemu sudeći, nije imao ko da čuje.

Zdravko G. je krvavi pir počeo tako što je zaklao suprugu Miru, potom je zapalio kuću, a u tom požaru su stradale Anastasija i Anabela. Na kraju je presudio i sebi obesivši se o gredu. Masakr je preživeo sin, koji je i prijavio zločin.

Njegova starija ćerka Anastasija bavila se šminkanjem, o čemu svedoče brojne fotografije sa modelima na njenom Instagramu.

Među njima nalazi se i jedna fotografija koja, posmatrajući je u ovom kontekstu, izaziva jezu. Na njoj je devojka našminkana kao da ima brojne modrice i podlive na licu, a ispod nje je na engleskom napisano: stop nasilju. Da li je ovo bio Anastasijin vapaj za pomoć, pitanje je na koje nikada nećemo saznati odgovor.

Podsetimo, ovaj užas se dogodio u kući u Ulici Sime Šolaje. Anastasija je bila zaposlena kao šminkerka, dok je četiri godine mlađa Anabela tek bila krenula u prvi razred srednje škole.

(Kurir.rs)

Bonus video:

Bonus video:

00:43

Hapšenje za ubistvo meštanke Melenaca izbodene nožem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track