NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA U SOMBORU: Zdravko ubio ženu i ćerke, pa se KRVAVIH ruku obesio na tavanu, a evo šta je imao u džepu!
Foto: Printscreen/Facebook, Jasminka Miljuš

oglasilo se tužilaštvo

NAJNOVIJI DETALJI MASAKRA U SOMBORU: Zdravko ubio ženu i ćerke, pa se KRVAVIH ruku obesio na tavanu, a evo šta je imao u džepu!

Crna Hronika -

Više javno tužilaštvo u Somboru oglasilo se danas saopštenjem povodom nezapmaćene tragedije koja se juče dogodila u tom gradu u Ulici Sime Šolaje, kada je Zdravko Goranović (59) najpre ubio suprugu Mirjanu (55) i ćerke, Anastasiju (19) i Anabelu (15), posle čega je zapalio njihovu porodičnu kuću i obesio se na tavanu.

- Obaveštavamo javnost da je u Somboru u ulici Simele Šolaje broj 13, dana 29.12. 2021. godine, oko 13.30 časova, započet i izvršen uviđaj, a nakon što je od strane Vatrogasne službe ugašen požar u kući. U prizemlju navedene kuće pronađena su tri leša i to Goranović Mirjane iz Sombora i njenih ćerki Goranović Anastasije i maloletne G. A. Tela pokojnih su bila zahvaćena požarom, a sa tragovima nasilja na istima - navodi se u saopštenju tužilaštva. Kako dalje navode, u potkrovlju kuće pronađen je leš Goranović Zdravka, koji je suprug Goranović Mirjane i otac Anastasije i maloletne G.A.

- Isti je pronađen obešen o kanap sa tragovima krvi na rukama i nožem u džepu pantalona, takođe sa tragovima krvi. Naredbom tužilaštva određena je obdukcija tela pokojnih. Izvršenim uviđajem i do sada preduzetim dokaznim radnjama opravdano se sumnja da je Goranović Zdravko lišio života Goranović Mirjanu, Goranović Anastasiju i maloletnu G.A. i potom prouzrokovao požar u kući i izvršio samoubistvo vešanjem - piše u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Mesto zločina
Mesto zločinafoto: Kurir/N.H.

(Kurir. rs - J. I.)

Bonus video:

01:36

Bivši načelnik policije U DETALJE objasnio zašto misli da je Zoran ubio Jelenu Marjanović ON JE 99,99%

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja