02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

velika misterija

TAČNO NA OVOM MESTU JE POSLEDNJI PUT VIĐEN NESTALI MLADIĆ MATEJ IZ SPLITA! Rečna policija od ranog jutra PRETRAŽUJE TEREN (FOTO)

Crna Hronika -

Nestanak Mateja Periša (27) Splićanina u Beogradu glavna je tema u srpskim i hrvatskim medijima u prvim danima 2022. godine.

matej periš
foto: Kurir

Matej je poslednji put primećen kako izlazi iz kluba "Gotik" nakon čega mu se izgubio svaki trag.

Poslednji put je viđen kako ide ka ogradi koja se nalazi preko puta kluba na šetalištu pored Save. Na ovim fotografijama možete da vidite da je ograda veoma visoka i da je malo verovatno da je Matej slučajno upao u reku.

Matej Periš
foto: Kurir Televizija

Od ranog jutra, nedaleko od mesta gde je mladi Splićanin poslednji put primećen, nalazi se brod Rečne policije koja pretražuje teren u potrazi za nestalim mladićem.

Matej je sa društvom, podsetimo, stigao u prestonicu Srbije zbog dočeka Nove godine, ali mu se izgubio svaki trag.

Matej Periš
foto: Kurir Televizija

Nestao u noći između četvrtka i petka, nakon što je sa prijateljima izašao u jedan prestonički klub, a njegov otac je istakao kako su se poslednji put čuli 30. decembra oko 17 časova i da ništa nije slutilo da će se nešto desiti.

Matej Periš
foto: Kurir Televizija

Visok je 188 centimetara. Ima plave oči i kosu i ravan nos.

Otac nestalog mladića Nenad Periš odmah je stigao u Beograd. Vest o nestanku Mateja Periša glavna je vest i u Srbiji, i u Hrvatskoj, a obe zemlje se mole da je živ.

Matej Periš
foto: Kurir Televizija

- Nemerljivu mi pomoć u ovim teškim trenucima daju moji stari prijatelji iz Beograda, bivši vaterpolista Igor Milanović i pomoćnik ministra Darko Udovičić, koji su angažovali sve snage i resurse u potrazi za mojim sinom. Zvali su me i iz ambasade u Beogradu, iz beogradske policije... Mediji svakog trenutka i tamo i u Hrvatskoj objavljuju informacije i fotografije mog Mateja. Izuzete su kamere iz tog kluba "Gotik" gde je viđen oko dva i po iza ponoći - rekao je otac Mateja Periša.

matej periš
foto: Kurir Televizija

Matejeva porodica je poslala poruku javnosti:

- Svaka nam je informacija zlata vredna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:27

Otac nestalog Splićanina došao ispred Beton hale

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track