MAJKA BARBARE VITEZ O NESTANKU MATEJE PERIŠA Njegovoj majci je najteže, niko ne može tako da pati! Ne gubim nadu ni posle 5 godina
Foto: Saša Urošev

razume agoniju kroz koju prolaze

MAJKA BARBARE VITEZ O NESTANKU MATEJE PERIŠA Njegovoj majci je najteže, niko ne može tako da pati! Ne gubim nadu ni posle 5 godina

Crna Hronika -

Melinda Vitez iz Sente, majka tinejdžerke Barbare, koja je nestala 25. novembra 2016. godine, kada je imala samo 15 godina, potpuno razume agoniju kroz koju prolaze najmiliji nestalog Splićanina Mateja Periša.

-Čula sam za ovaj slučaj i mogu da razumem kako je roditeljima ovog mladića. Dajem im punu podršu i poručujem da ih ne napušta nada - kaže za Kurir Melinda Vitez, majka nestale Barbare iz Sente i nastavlja:

Barbara Vitez
foto: S.U.

- Ni mene nakon pet predugih godina nije napustila nada da ću ponovo videti moju ćerku. Znam da moja Barbara nije upala u Tisu, kao što znam da je ocu tog momka iz Splita sad jako teško. Pročitala sam da je došao u Beograd, ali sam sigurna da je Matejevoj majci najteže. Ona u Splitu sa zebnjom čeka vesti iz Beograda. Znate, majčinsko srce najviše voli. Niko ne može da voli kao majkA. Niko ne može da pati kao majka. Molim se za njih i za njihovog sina, kao i za moju Barbaru. Neka ih ne napušta nada. Moraju da budu jaki i hrabri –poručila je Melinda Vitez.

Podsetimo, u noći između četvrtka i petka, odnosno 31. decembra oko 2.30 gubi se svaki trag mladiću iz Splita Mateju Perišu. On je sa svojim društvom došao u Beograd na doček Nove godine.

Matej Periš
foto: Mondo/Stefan Stojanović

Oni su u razgovoru za medije ispričali da je njih sedmoro u četvrtak uveče najpre otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom.

Juče je u Beograd stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track