BRAČNI PAR IZ PAKLA: Svekar i svekrva svaki dan tukli snajku, policija im stalno dolazila, na kraju su ubili nesrećnicu!
Foto: Profimedia

smrt maloletnice u palanci

BRAČNI PAR IZ PAKLA: Svekar i svekrva svaki dan tukli snajku, policija im stalno dolazila, na kraju su ubili nesrećnicu!

Crna Hronika -

Komšije uhapšenog bračnog para A.A. (33) i E.R. (34) iz Smederevske Palanke koji su uhapšeni zbog sumnje da su nasmrt pretukli snahu M.K. (16) kažu da su oni i ranije bili problematični.

Da podsetimo, bračnom paru 1.januara određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da su cele protekle godine tukli svoju maloletnu snahu. Nesrećna devojka preminula je jer se ugušila povraćajući nakon što je upala u stanje šoka, pošto je gotovo u potpunosti iskrvarila od posledica batinanja. Porodica je prijavila da je ona pala sa merdevina i umrla, ali je istraga pokazala da to nije tačno.

Komšije o bračnom paru nemaju reči hvale.

- Oduvek su bili problematični, svakog dana im je dolazila policija, svakog dana su tukli nesrećnicu. Oni rodom nisu iz Smederevske Palanke, ovde su se doselili - pričaju stanovnici ulice u kojoj se tragedija dogodila:

- Inače, pre Nove godine je došla policija i Centar za socijalni rad i sve su ih pokupili, jer su, kako smo čuli ubili snajku. Muža i ženu su uhapsili, a decu kojih je, kako mi se čini sedmoro, rasporedili su po hraniteljskim porodicama. U kući je ostao samo deda - kažu komšije i dodaju da je i sin osumnjičenih takođe maloletan i da ima 16 godina kao i pokojna M.K.

Kurir.rs/ J.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track