DETALJI INCIDENTA U NOĆI KAD JE NESTAO SPLIĆANIN: Očevidac otkriva šta se dešavalo oko Periševe ekipe, INTERVENISALO OBEZBEĐENJE!
Foto: Branka Travica

SVEDOK IZ BEOGRADA

DETALJI INCIDENTA U NOĆI KAD JE NESTAO SPLIĆANIN: Očevidac otkriva šta se dešavalo oko Periševe ekipe, INTERVENISALO OBEZBEĐENJE!

Crna Hronika -

Beograđanin koji je bio gost u klubu Gotik u Beton Hali u noći kada je u njemu poslednji put viđen Matej Periš (27) iz Splita kaže da se seća da je izbio manji incident, da je obezbeđenje reagovalo uobičajno kako reaguje u sličnim situacijama, ali da nije primetio bilo kakvo nasilje.

- Incident kojem sam prisustvovao desio se nakon Cobijevog nastupa, oko sat vremena posle ponoći. Najpre sam primetio metež u zadnjem delu kluba. Taj deo prostora je delimično "skriven", nalazi se neposredno iza bine, u blizini dva velika šanka. Nisam video tuču, ali jesam pometnju koja je izgledala kao "intervencija" obezbeđenja, tipična, uostalom, za beogradske klubove. Pomerio sam se u stranu kako bih propustio trojicu zaposlenih u obezbeđenju koji su "iznosili" bar dvojicu mladića - ispričao je za Novu očevidac koji je insistirao na anonimnosti.

Za mladićem iz Splita se aktivno traga već 6. dan
Za mladićem iz Splita se aktivno traga već 6. danfoto: Stefan Stojanović MONDO

On dodaje da obezbeđenje nije tuklo te mladiće koje je iznelo napolje.

- Nisam video ni da su povređeni, mada su izgledali pijano, ali su im ruke bile "u poluzi", onesposobljene tako da ne mogu da zadaju udarac. Sproveli su ih praktično kroz celi klub, u pravcu izlaza. Sve je bilo gotovo za manje od pet minuta. Ne tvrdim da je među njima bio i Matej, ali incident se poklapa sa vremenom njegovog nestanka - kaže za Novu jedan od gostiju kluba.

(Kurir.rs/ Nova)

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track