TRAGIČNA SUDBINA RUSKINJE! Napustila Sibir zbog Srbije, vodila blog o novoj zemlji, pa poginula pred troje dece
Foto: Privatna Arhiva

Saobraćajna nesreća

TRAGIČNA SUDBINA RUSKINJE! Napustila Sibir zbog Srbije, vodila blog o novoj zemlji, pa poginula pred troje dece

Crna Hronika -

Ruska državljanka Elena Rupcova koja je stradala u udesu kod Šapca na svom Instagram profilu vodila blog o životu u našoj zemlji

Elena Rupcova (38) koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u blizini Šapca kada je suprug kolima u kojima su bili sa troje dece sleteo sa puta, letos se iz Sibira sa porodicom doselila u Srbiju.

Da podsetimo, stravična nesreća dogodila se preksinoć, kada je automobil sleteo sa puta u krivini, najverovatnije jer su ih zaslepela svetla drugog auta.

- Kola su udarla u bankinu, sletela u kanal, pa se zapalila. Elena je na mestu ostala mrtva, dok su muž i troje dece prošli bez povreda. On je alkotestiran i priveden u policijsku stanicu, a deca su data na staranje porodičnim prijateljima - rekao je izvor.

porodica na okupu
porodica na okupufoto: Drustvene Mreže

Dolazak

Kako Kurir nezvanično saznaje, ova porodica iz Sibira se prošlog leta doselila u Sremsku Mitrovicu i tu otpočela život.

- Bili su ushićeni zbog preseljenja, a Elena je na svom Instagram profilu maltene vodila blog o životu u Srbiji. Objavljivala je fotografije mesta koja su posećivali, pisala važne informacije. Delovalo je da je veoma zadovoljna životom u novoj zemlji - kaže izvor Kurira blizak porodici:

- Oni su dobili boravišnu vizu na godinu dana, koliko su zakonski mogli da provedu u Srbiji. Dvoje dece im je prošlog septembra krenulo u jednu mitrovačku školu, a Elena je bila jako zadovoljna novom sredinom, iako je retko ko govorio ruski. Kako je pričala, učili su srpski u hodu, a mališani su bili odlično prihvaćeni.

Elena Rupcova
foto: Drustvene Mreže

Na profilu tragično stradale Ruskinje može se videti i da je ona po dolasku odmah obavestila prijatelje o novoj zemlji.

- Pa, odleteli smo u Srbiju! Devetočasovni let sa četrnaestočasovnim zaustavljanjem u Moskvi bio je sasvim izvodljiv sa troje dece - napisala je Elena i pojasnila kako se prijavljuje boravak.

Dugo zajedno

Elena u svojim postovima nije krila ni ljubav prema suprugu i mališanima koje su dobili.

- Kada smo se upoznali imali smo 18 godina, a naša mala porodica juče je napunila 16. Na početku, shvatajući da ni on ne voli luk kao ja, znala sam da je to sudbina - u šaljivom tonu pisala je Rupcova i zahvalila se suprugu što brine o njoj i deci.

Poslednja slika

Zajedno slavili Novu godinu

Elena Rupcova
foto: Drustvene Mreže

Poslednju fotografiju na profilu Rupcova je objavila 3. januara. Na njoj se mogu videti suprug, ona i troje dece, pored novogodišnje jelke.

- Vreme je da podelimo fotografiju. Ovo je naša Nova godina - napisala je Rupcova.

(Kurir.rs - Ekipa Kurira)

Bonus video:

00:46

TRAGEDIJA U MEKSIKU, SVUDA SU MRTVI! NAJGORA saobraćajna nesreća, poginulo 54 osoba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track