MASAKR NA PEŠTERU: Enedin ubio bivšu ženu, tasta, taštu, ranio šuraka i dvoje komšija! Poštedeo snaju i decu, pa se ubio!
Foto: Kurir, Privatna Arhiva

godinu dana od višestrukog ubistva nadomak sjenice

MASAKR NA PEŠTERU: Enedin ubio bivšu ženu, tasta, taštu, ranio šuraka i dvoje komšija! Poštedeo snaju i decu, pa se ubio!

Crna Hronika -

Enedin Turković (44) iz Dolića pre godinu dana upao je u porodičnu kuću u selu Rasno kod Sjenice i ubio bivšu suprugu Biseru Šemović (44), njenog oca Fehima (64) i majku Šefku (60), dok je Biserinog brata Bekima Šemovića (35) teško ranio.

Podsetimo, on je tada upao u kuću i viknuo: "Šemovići, došao vam je kraj!" Izvadio pištolj i počeo da puca.

kuća tuge - enedin pobio celu familiju
kuća tuge - enedin pobio celu familijufoto: Ž.Š.

- Enedin je pucao iz "tetejca", za koji je imao dozvolu za držanje. Ispalio je 11 metaka iz dva šaržera. Najpre je pucao u šuraka Bekima, zatim u tasta Fehima, pa u bivšu suprugu Biseru, pa na kraju u taštu Šefiku. Navodno, komšijama koje su se zatekle unutra rekao je: "Neću vam ništa." Njih su najverovatnije pogodili rikošeti - podseća sagovornik i dodaje da se dvoje komšija zateklo tu na kafi.

Par se razveo 2020. i ostali su u dobrim odnosima i posle razvoda, nastavili su da žive u Nemačkoj, ali odvojeno. Kobnog dana Bisera je trebalo sa decom da putuje u Minhen.

nakon zločina veliki broj komšija okušio se ispred kuće šemovića
nakon zločina veliki broj komšija okušio se ispred kuće šemovićafoto: Z.Š.

- Turković je tokom praznika dva puta dolazio u kuću Šemovića kako bi posećivao decu i bivšu ženu, a prema tadašnjem svedočenju rođaka i komšija, nije pravio probleme i njihovi susreti prolazili su u miru - podseća sagovornik i kažu da su se kobnog dana posvađali. Inače, nakon nekoliko sati potrage, Enedin se ubio kada ga je opkolila policija, u jednom šumarku 25 kilometara od mesta zločina.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track