DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U NOVOM PAZARU: Mladi radnik na doživeo strahovit udarac, preminuo na putu do bolnice
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Tuga

DETALJI STRAVIČNE NESREĆE U NOVOM PAZARU: Mladi radnik na doživeo strahovit udarac, preminuo na putu do bolnice

Crna Hronika -

Dženan R. (26), poginuo je danas u stravičnoj nesreći u asfaltnoj bazi kompanije "Novi Pazar put", a prema prvim nezvaničnim informacijama iz istrage njega je udarilo veliko crevo sa miksera za mešanje betona, saznaju Večernje novosti.

- Dženana je udarilo veliko crevo sa miksera za mešanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu - rekao je jedan od radnika za Novosti.

Nesreća se dogodila oko 15 časova u krugu pogona kompanije "Novi Pazar put" koji se nalazi na magistralnom putu Novi Pazar - Raška.

Kamion, Mešalica
foto: profimedia-0006668679

Ispred Opšte bolnice posle tragičnih vesti okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Devojka, za koju su Novostima rekli da mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želeo da govori za medije.

Rukovodioci kompanije "Novi Pazar put" potvrdili su da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da Dženan nije bio u radnom odnosu kod njih, pišu Novosti.

- On je bio radnik kompanije "Euro-leks" koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima - kratko su poručili za Novosti.

Ubrzo posle nesreće lice mesta obezbedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj. Naložena je istraga posle koje će biti poznati svi detalji nesreće, pišu Novosti.

(Kurir.rs/ Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track